La ce seriale ne uitam vara asta

  1. Seriale
  2. 2 Comentarii
witches of east end

Despre seriale v-am mai povestit si cu alte ocazii, iar acum ca a venit vara, o parte din seriale au ajuns la sfarsitul sezonului. Si acum vine intrebarea: la ce seriale ma uit vara asta daca toate s-au terminat?

Dexter Sezon 8

  1. Seriale
  2. 1 Comentariu
dexter

Dexter este unul din serialele mele favorite la care ma uit cu drag cu toate ca nu este vorba despre un serial de comedie. O veste buna Dexter Sezon 8 va avea premiera pe 30 Iunie in SUA, urmand ca in zilele urmatoare sa putem vedea si noi episodul 1 din sezonul 8 Dexter.

Drop Dead Diva Serial Online

  1. Seriale
  2. Adauga un comentariu
drop-dead-diva

Drop Dead Diva este un serial online pe care il urmaresc online de la sfarsitul lunii Februarie. Am ales acest serial dupa ce am auzit ca este o comedie usoara, numai buna de vizionat atunci cand te plictisesti. Episoadele au legatura intre ele si nu prea, oricum puteti urmari firul povestii chiar daca dati skip…

Citeste continuarea…

The Carrie Diaries serial online

  1. Seriale
  2. 11 Comentarii

Carrie Bradshaw a reaparut pe micile ecrane in noul serial The Carrie Diaries. Din pacate nu este vorba despre Carrie pe care o stim noi din fimul S and the city, ci este vorba despre adolescenta Carrie Brandshaw care tocmai ce a inceput primul an de liceu.

Seriale care merita vazute

  1. Seriale
  2. 9 Comentarii

Fenomenul denumit si “Vizionarea serialelor preferate pana nu mai poti” a inceput sa ia amploare in ultimii ani asa ca nici eu nu m-am lasat mai prejos. Totul a inceput cu The Vampire Diaries de care am auzit in anul 1 de facultate datorita unei colege de camera care la randul ei auzise de la…

Citeste continuarea…