Oja Flormar

  1. Diverse
  2. Adauga un comentariu

Ojele de la firma Flormar sunt preferatele mele. Pur si simplu le ador! Ce imi place cel mai mult este ca vin in mai multe game de culori, iar atunci cand ma aflu in fata standului nu ma mai pot hotari pe care sa o aleg.

Oja Flormar

De aceea ultima data cand mi-am cumparat o oja Flormar mi-am ales din greseala aproape aceeasi nuanta pe care o mai aveam deja o data doar ca prima era din gama Supershine si are particule foarte mici si fine de sclipici. iar aceasta din urma este din gama Supermate, semiluciloasa- insa nu este deloc mata.
V-a prezint si mica mea colectie de oje Flormar care in viitor sper sa devina din ce in ce mai mare :D
Preturile sunt mai mult decat acceptabile- doar 6.5lei bucata si rezista foarte bine pe unghii. in conditiile in care nu spal in jur de o saptamana fara sa sara sau sa se cojeasca. Eu aplic oja intr-un singur strat deoarece in 2 straturi mi se pare prea mult si nici nu imi place cum se usuca al 2 lea strat la nicio oja.
Le recomand cu drag si as dori sa mai incerc si alte produse Flormar cat de curand. Pe lista de asteptare se afla mult laudatele rujuri si farduri si de ce nu si un blush micut.

V-am pupacit

Maya

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!