Pijama cu inimioare

 1. Traim in Romania
 2. 2 Comentarii

Romanii au bani- nu ma satur sa afirm acest lucru, mai ales cand vad ce preturi se practica in Romania comparativ cu salariile oamenilor si puterea de cumparare. Mai sunt si cateva persoane care nu mai stiu ce sa faca cu banii, cred ca pentru ei si doar pentru ei exista aceste preturi.

PIJAMA H&M

Se mai profita de zilele de nastere ale colegilor de scoala, facultate, birou etc, unde lumea face cheta si cumpara un lucru mai de valoare pe care fericitul sarbatorit.

Trebuie sa va spun cinstit: nu as da 110 lei pe o pijama decat daca ar fi din matase sau daca eticheta ar striga in gura mare dupa mine sa o cumpar pentru firma. New Look nu este un magazin cu un renume atat de mare incat sa ma faca sa dau pe o pereche de pijamale 110 lei. Omule de rand ce face, nu mananca o saptamana ca sa isi cumpere o pijama?

Apropo de pijamale, ieri mi-am cumparat o pereche de pantaloni de pijama cu 3 euro. Nu vreau sa aduc iar in discutie salariul romanesc vs salariul occidental, dar daca in Vest se poate ca o pijama din satin H&M, destul de draguta  si totusi “de fitze, din mall”  sa coste doar 3 euro, in Romania de ce nu se poate sa aiba un pret decent, 10-15 euro sa zicem?

Ati da peste 100 de lei pe o pereche de pijamale?

 

pijama inimioare

 

2 Comentarii - “Pijama cu inimioare”

 1. andreia_vd

  Afacere mare ai facut :) eu una nu as da. si nici nu dau , 1 la mana pentru ca nu am si nu imi permit si 2 la mana pentru ca mi se pare scump , de 100 ron imi iau haine de strada,,eu una mi-am cumparat vreo 2 pijamale cand am mai fost in spital si doar cu ocaziaasta imi innoiesc ” garderoba” , si atunci dau maxim 50 de lei pe o pijama:)

  Reply
  • Maya

   Atunci nu iti doresc sa iti innoiesti prea curand “garderoba” de noapte decat doar la ocazii speciale cu adevarat fericite. :(

   Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!