Surpriza de la usa Helpnet

  1. Sanatate
  2. 1 Comentariu

M-am pregatit sa ies din casa, ma uit pe vizor sa vad daca urmeaza sa dau sau nu cu capul in folie de plastic (acum s-au gasit sa varuiasca pe casa scarii, fix inainte de Paste). Vad ca inca la mine nu au ajuns cu blindatul usilor, asa ca imi iau cheile si dau sa ies.

Apas linistita pe clanta usii si o trag spre mine, cade o punga, ma sperii destul de tare. Pun mana si ridic punga, vad ca nu e goala, nu are doar pliante inauntru. Primul meu gand a fost ca mi-a lasat administratorul la usa solutii pentru deratizare. Ma uit mai bine si vad ca totusi sunt niste suplimente, ceva pastile, solutii, deci sunt pentru uz uman. Al doilea gand a fost ca mi le-a pus veciniul de vis-a-vis, care probabil vrea sa ma otraveasca, de la cati pumni in perete a primit in ultimele luni. Omul are darul sa dea tv-ul foarte tare, pe timp de zi si noapte, si nu are pic de bun simt.

Fac un pas si ma uit si la celelalte usi, vecinul nu are nicio punga, dar majoritatea vecinilor au. Sa fi pus otrava la toata lumea? :)) Cobor scarile si vad ca 80% din apartamente au aceeasi punga suspecta. Eu am aruncat-o pe pat si am plecat, nu inainte sa observa ca scrie pe ea Helpnet.

Ideea acestui articol este de a lauda initiativa celor de la Helpnet care au impartit suplimente alimentare la tot blocul de 8 etaje. Selectia de produse a fost in jurul produsele de si pentru o digestie mai buna. Cred ca batraneii din bloc s-au bucurat cel mai tare, stiti si voi cum stau la coada cand e vorba de chilipiruri, ce sa mai zicem de chestii primite gratis.

O campanie organizata cu cap, fara reclame la tv si alt mare fas prin media, cred ca va avea un impact pozitiv si cred ca mesajul a fost unul dragut, asa, ca inainte de Paste, perioada in care mancam cu totii prea mult. :)

– articol pregatit inainte de Paste, dar aterizat pe blog mai tarziu decat era preconizat. :)

cadou-helpnet

 

Un Comentariu - “Surpriza de la usa Helpnet”

  1. Simona

    Chiar a fost o initiativa placuta si o buna modalitate de a se promova. Mai mult de atat, a nimerit foarte bine la usa ta, s-au ales si cu un articol pe blog ce probabil va mai fi vazut de multe persoane.

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!