Dercos Aminexil Pro Vichy campanie Trender

 1. Sanatate
 2. 5 Comentarii

Trender ne invita sa participam intr-o noua campanie trender by Vichy. Daca aveti probleme cu caderea excesiva a parului cu matreata merita sa cititi in continuare.
dercos aminexil pro vichyimage source HereDupa cum spuneam Trender impreuna cu firmele care au acceptat sa faca diferite campanii pana in prezent au oferit sansa in decursul timpului mai mulor trenderi sa testeze diferite produse: de la lentile de contact pana la sampoane si balsamuri, deodorante, produse dermatocosmetice s.a Unfortunately desi am cont de mai bine de jumatate de an nu am avut sansa sa devin trenderita in adevaratul sens al cuvantului. Sper sa am noroc macar de data aceasta.

20 de trenderi norocosi- 7 trenderi si 13 trenderite care au probleme cu caderea parului vor avea sansa sa primeasca si sa foloseasca KIT-ului trender – Dercos Aminexil Pro de la VICHY precum si alte informatii utile.

De cand ma stiu ma confrunt cu caderea parului uneori si cu matreata, iar acest lucru se agraveaza atunci cand trec prin perioade stresante, mai ales in timpul sesiunii. Am auzit lucruri bune despre Derco Aminexil Pro si chiar as dori sa vad ce rezultate ar avea si la mine.
Si acum ce va contine fiecare KIT- ” un tratament intensiv cu triplă protecţie împotriva căderii părului Dercos Aminexil Pro, de 18 fiole.”

O nouă formulă, mai puternică, pentru a lupta împotriva tuturor cauzelor căderii părului:

1.       Stimulează microcirculaţia: Arginina + Aplicator
2.       Ancorează rădăcina: Aminexil 1,5%
3.       CONSTRUIEŞTE o fibră capilară puternică: SP94TM

Pentru a putea fi si tu unul dintre trenderii norocosi trebuie sa iti faci cont pe siteul trender, sa completezi chestionarele si sa ai putin noroc. Mai multe detalii despre campanie gasiti pe siteul www.trender.ro

Bafta tuturor

5 Comentarii - “Dercos Aminexil Pro Vichy campanie Trender”

 1. Roman Ramona

  Am folosit si eu Aminexil de la Vichy dupa prima sarcina, imi cadea parul tare de tot si sincer a avut efect, dar efectul nu e imediat dupa 1-2 luni iti dai seama, sunt foarte bune.

  Reply
 2. Stoica Dana

  Am folosit si eu Aminexil de la Vichy – e chiar ok dar efectele vizibile sunt deabia dupa 1-2 luni.

  Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!