Reviste cu cadouri Octombrie

  1. Reviste cu Cadouri
  2. Adauga un comentariu

In a doua luna de toamna se pare ca avem din ce in ce mai putine Reviste cu cadouri. O fi de la vreme, sau poate din cauza ca o parte dintre reviste s-au pierdut pe drum, fiindu-le sistate aparitiile. Gandul de a nu mai avea in fiecare luna Reviste cu cadouri, ma intristeaza. revista unica cu cadou octombrie 2014

Si cand ma uit la alte tari ce cadouri faine au la reviste pe langa faptul ca ma intristez, ma si supar. Noi de ce nu putem sa primim lucruri frumoase la preturi decente? De ce in Spania, gasim revista Elle cu cadou un portofel, la pretul de doar 3.5 euro?

In fine, nu are rost sa despic firul in patru, pentru ca oricum cadourile la reviste nu se vor inmulti peste noapte.

Revista Unica cu cadou Sampon Gerovital cu ulei de argan si jojoba. Samponul Gerovital este travel size, avand 40 ml. Consider ca 40 ml de sampon este o cantitate suficient cat sa ne facem o parere. Ma bate gandul sa cumpar revista Unica cu cadou, insa mai astept sa vad daca revista Cosmopolitan are cadou in Octombrie sau nu.

Si pe langa samponul Gerovital ulei de argan si jojoba are urmatoarele mostre: mostra fond de ten Vichy Ideal, mostra Vichy Ideal Serum, mostre absorbante zilnice Discreet, mostra parfum Luck Avon.

Pretul revistei Unica cu cadou este de 10.90 lei.

Revista Avantaje are cadou o trusa de farduri Ruby Rose.  Din cate am inteles ar fi oferite cadou quad-uri Ruby Rose.  Pret revista Avantaje cu cadou este de 8.90 lei.

Revista Cosmopolitan

Revista Elle –

Revista Femeia –

Revista Glamour –

Revista CSID

Voi reveni cu informatii pe masura ce vor aparea si alte reviste. Daca ma hotarasc si cumpar revista Unica, am sa va prezint parerea mea despre samponul Gerovital si despre celelalte mostre

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!