Reviste cu cadouri noiembrie

 1. Reviste cu Cadouri
 2. 8 Comentarii

Luna noiembrie va fi o luna mult mai generoasa in reviste cu cadouri. Daca in luna precendenta nu am cumparat nicio revista, acum am ajuns sa ma hotarasc cu greu la una dintre ele. Ce reviste cu cadouri ne aduce luna noiembrie. revista beau monde cu cadouRevista Unica are cadou in noiembrie o lotiune micelara Ivatherm de 100 ml. Pe langa acest cadou, revista Unica mai are cadou geluri de dus Yves Rocher. Mostre: Nivea Cellular Antiage, mostra Oxyance, mostra Vichy Liftactiv Supreme.

Eu am vazut doar varianta de gel de dus Yves Rocher cu lavanda si cu orez mov din Laos. Parerea mea despre gelul de dus Yves Rocher cu orez mov din Laos o gasiti pe blog. Nu va spun decat ca mie mi se pare ca miroase a fan uscat, mai multe cititi in review.

Revista Beau Monde are cadou un ruj nude Essence si un fard bej cremos Essence. Partea buna este ca revista Beau Monde in luna Noiembrie are nu unul, ci doua cadouri.  Pretul este si el pe masura, 15 lei. Poate unora nu li se pare mult, insa stiu ce cadouri se dau pentru 3 euro afara. Oricum este un cadou interesant care ma tenteaza, in special datorita rujului. Din cate am inteles de la fetele care au cumparat deja revista, este vorba de un ruj nude care nu este prea pigmentat.

Revista Femeia nu are cadou in noiembrie, insa abunda in mostre. Printre mostre se numara: trei mostre de crema Nivea Cellular Antiage, Vichy Liftactiv Supreme, mostra Oxyance, mostra Elmiplant Seametry.

Revista Cosmopolitan nu are cadou in aceasta luna.

Revita Elle

Revista Glamour

Revista Femeia

Revista Avantaje

Voi reveni cu update-uri daca va fi necesar. :)

8 Comentarii - “Reviste cu cadouri noiembrie”

 1. Diana

  Eu sunt hotarata sa imi iau revista Unica datorita lotiunii micelare Ivatherm, ma inteleg bine cu ea si se merita. Nici mostrele nu-s rele ;)

  Reply
  • Maya

   Daca te intelegi bine cu lotiunea micelara Ivatherm, chiar este o afacere buna. Mie nu prea mi-a placut, mi s-a parut cam lipicioasa, asa ca raman la Sensibio Bioderma.

   Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!