Revista Viva cu cadou decembrie

  1. Reviste cu Cadouri
  2. Adauga un comentariu

Revistele cu cadouri interesante sunt tot mai rare pe la noi. In curand plec in Germania si sper sa am mai mult noroc acolo. Pana una-alta, intru de fiecare data cu mare interes in magazinele Inmedio pentru a vedea ultimele aparitii in materie de reviste glossy.

In luna cadourilor ma asteptam la mai multe…. inserturi cel putin. Mi se par dragute inclusiv mostrele. Asa am descoperi mai multe produse pe care mai apoi le-am putea cumpara in varianta full-size. Cel mai mult imi plac mostrele de parfum si mostrele de crema. Daca pe cele de parfum le folosesc la ocazii speciale, cele de creme raman aruncate prin diverse colturi, daca nu mi se par suficient de ok ingredientele.

Revista Viva are cadou in luna decembrie o spuma demachianta Himalaya Herbals. Denumirea mai exacta este Refreshing Foaming Face Wash. Am cautat-o pe siteul oficial si nu amgasit-o. In schimb am gasit o alta spuma demachianta pentru ten cu neem. Respectiva costa 16 lei, si in are 150 ml. Spuma vine intr-un recipient cu pompita si pe mine ma tenteaza rau, asa ca ii voi studia rapid ingredientele si o voi cumpara. V-am mai spus ca ador spumele de curatare? Mi se par cele mai blande cu tenul uscat. Pacat ca spuma de curatare de la Balea s-a retras de pe piata, era bestiala si ieftina pe deasupra.revista-viva

Cea oferita cadou de revista Viva are 50 ml. Si costa 9.9 lei – pretul normal al revistei din fiecare luna.

A doua varianta de cadou, tot la revista Viva, este o crema emolienta de maini Himalaya Herbals. Aceasta are 50ml si este ambalata in tub. Nimic fancy. Merita totusi incercata, cand te delectezi la o cafea cu revista.

Nu stiu voi, dar pe mine ma cam face sa ma duc maine sa o caut. Cand am gasit-o in Auchan asteptam sa mai apara si alte reviste, sa am de unde alege. Dar intre Ruby Rose si Himalaya, clar Himalaya, asta asa, ca un mic rasfat inainte de sarbatori, o revista care sa ma inspire.

Planuiesc sa imi mai cumpar si o revista cu calendar de birou. Glamour ofera un asemenea calendar 2017, luna asta.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!