Revista Tango cu cadou Yves Rocher

 1. Reviste cu Cadouri
 2. 2 Comentarii

Va spuneam in urma cu cateva zile in articolul “Reviste cu cadouri ale lunii mai“, ca revista Tango va avea cadou un produs Yves Rocher. A doua zi dupa ce am publicat articolul a si aparut revista la chioscurile de presa. M-am dus pe la mai multe asemenea puncte pentru ca vedea ce cadouri Yves Rocher sunt la revista Tango si pot sa va spun ca pe unde am fost am gasit acelasi cadou.

Se pare ca am sperat degeaba la rimel Yves Rocher, la farduri, sau chiar geluri de dus. Bine, fiind vorba despre o crema de maini cu arnica, nu as putea spune ca nu este un cadou util, dar pe mine titlurile de pe prima pagina a revistei nu m-au facut sa o cumpar.

Long story short: revista Tango are cadou Yves Rocher o crema de maini cu arnica. Atat am vazut pe unde am fost, daca vedeti si alte cadouri, va rog sa imi lasati un comentariu, chiar sunt curioasa.

Vreau sa va mai spun o chestie tare si inchei. Ieri, in plimbarea mea pe la tonetele cu ziare, am gasit revista Avantaje care are cadou un scrub si un unt de corp (in mod normal), expusa chiar afara. Deasupra era acoperita cu alte publicatii, asa ca pretul de 5 lei lipit pe folia revistei, care in mod normal costa 10 lei cu cadou, m-a facut sa ma opresc. M-am intrebat cum de fac astia promotie, ca in mod normal nu exista asemenea reduceri, ci se fac retururi. Ma uit mai bine si ghiciti ce, pe revista era specificat ca vine cu cadou, insa vanzatorul o dadea simpla.

Imi venea sa rad si sa scot telefonul, dar fiindca era intr-o zona care era frecventata de oameni dubiosi, am plecat fara sa schitez vreun gest. Bine am facut, nu vroiam sa risc sa o iau la fuga prin piata.

revista-tango-cadou-yves-rocher

2 Comentarii - “Revista Tango cu cadou Yves Rocher”

 1. Claudia`s Choice

  si eu m-am uitat dupa ea la prima ta postare, de curiozitate, sa vad ce are.tot la un rimel ma gandeam si eu, sau poate la un gel de dus. Revista avantaje am luat-o si eu, cu un scrub mic si un unt de corp, la 14 lei.

  Reply
  • Maya

   Iti plac produsele oferite cadou la Avantaje”? Am o retinere fata de tot ce nu are o marca anume.

   Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!