Vitamina A uleioasa tratament pentru unghii

  1. Review
  2. 2 Comentarii

Am tot vorbit despre unghii care se rup usor, se exfoliaza si nu doar ca devin inestetice, dar mai sunt si dureroase. De-a lungul timpului am incercat diverse tratamente pentru unghii, o parte au fost apa de ploaie, altele au dat roade, insa pentru o perioada destul de scurta.

Ultime relevatie in materie de tratament pentru unghii moi, ar fi vitamina A picaturi. Ciudat este ca am aflat despre aceasta soltutie acum cativa ani de la o prietena, dar cand am intrebat-o de curand despre ea, nu mai tine minte. :))

Pentru a potenta tratamentul, aplic pe unghii mai intai keratina lichida de la Trind, las sa intre in unghii si dupa minute bune, inainte sa ma uit la un film, pun cateva picaturi de vitamina A in podul palmei, si masez fiecare unghie in parte. Timp de aproape doua luni nu am mai avut probleme cu unghiile, si am putut sa port tot timpul lac de unghii.vitamina-A-uleioasa

Tratamentul de mai sus l-am facut in fiecare seara timp de vreo 10 zile. Indicat ar fi sa va tineti de el timp de doua saptamani, asta daca aveti rabdare. Cum tratamentul cu keratina pentru unghii de la Trind este pe terminate, sunt foarte curioasa daca vitamina A, va reusi de capul ei, sa imi intareasca unghiile si sa le fortifieze, asa cum a facut-o folosita impreuna cu Trind.

O sticluta de vitamina A contine 20 ml de acetat de retinol. Sticluta este fumurie si este prevazuta cu sistem de dozare a vitaminei A prin picurarea acesteia. Trebuie sa pastrati sticluta la temperaturi sub 25 de grade si la 4 luni sa o inlocuiti cu alta noua. A mea a rancezit, am sesizat un miors ciudat si am decis ca este timpul sa cumpar una noua, chiar daca nu aplic produsul pe ten, ci doar pe unghii.

Sper ca v-a fost de folos articolul. O sticluta de vitamina A uleioasa costa pana in 3 lei, asa ca nu aveti scuze, mai ales daca aveti si voi nevoie de un tratament pentru unghii care sa ajute la intarirea lor.

2 Comentarii - “Vitamina A uleioasa tratament pentru unghii”

  1. Alexandru Milica - Georgiana

    Eu folosesc vitamina A in combinatie cu ulei de ricin pt “tratamentul” sprancenelor, sa le grabesc procesul de crestere, si vreau sa zic ca da rezultate extrem de bune (cel putin in cazul meu) ! :D Pupici :*

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!