The Big Bang Theory

  1. Review
  2. 1 Comentariu

The Big Bang Theory este una dintre cele mai complexe teori din istoria stiintei, aceasta teorie este practic un model care reuseste sa explice intr-o oarecare masura formarea universului in care traim. Evident ca in acest articol nu vom continua discutia despre teoria formarii universului, ci vom vorbi despre serialul de televiziune numit “The Big Bang Theory”.

The Big Bang Theory

Serialul prezinta viata a doi fizicieni, doctori in fizica: Sheldon Cooper – doctor in fizica teoretica si Leonard Hofstadter deseamnea are si el titlu de doctor in fizica dar spre deosebire Sheldon este tipul de om mai practic, care munceste intr-un laborator unde studiaza laserii. Din inceputul sezonului I ne dam usor seama ca cei doi nu prea au o viata sociala. Ceea ce numesc ei viata sociala este defapt o cacealma formata din jocuri pe calculator, vizionarea serialelor SF de genu Star Trek, Supermanetc; si nu in cele din urma pasiunea pentru benzile desenate.

Lucrurile nu vor ramane deloc asa pe parcursul serialului deoarece cei doi tineri fizicieni vor avea partenera de platou o frumoasa blonda care le va fi vecina de bloc, intamplarea face ca ea sa locuiasca pe acelasi nivel cu ei, numele acestei blonde este Penny.

Ca sa dea o nota mult mai amuzanta serialului, realizatorii ne fac cunostiinta cu alti doi inpatimiti ai stiintei care sunt cei mai buni prieteni cu cei doi protagonisit: Sheldon si Leonard, unul dintre tineri este evreu iar celalalt este indian(Holowitz si Raj).

Pe parcursul filmului, Penny se va indragosti de Leonard si  vor avea o relatie destul de zbuciumata.

Fizicienii nostrii vor trece prin multe experiente din viata sociala adevarata, destul de neplacute pentru ei ceea ce-i da o nota destul de cominca acestui film, mai pe scurt imagineaza-ti niste tocilari intr-un bar plin de femei frumoase, sau imagineaza-ti-l pe indianul Raj care are o problema de a vorbi direct cu o femeie, pus fata in fata cu anumite femei frumoase.

Am putea scrie foarte multe despre acest serial, dar tot ce va mai spunem este sa il vizionati pentru ca merita fiecare secunda petrecuta de dvs. in fata micului ecran pentru a-l urmarii.

Va dorim vizionare placuta a serialului The Big Bang Theory!

Un Comentariu - “The Big Bang Theory”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!