Solutie micelara Garnier

  1. Review
  2. 3 Comentarii

Solutia micelara sau lotiunea micelara nu lipseste din ritualul meu de demachiere de mai bine de 3 ani. Pana de curand foloseam doar solutia micelara Bioderma, in diferitele ei variante. Ultima data cand am ramas fara solutie micelara am zis sa incerc ceva nou, si asa am cumparat prima mea Solutie micelara Garnier pentru piele sensibila.
Formulata la fel de bine ca si cea de la Bioderma, insa mult mai ieftina la pret s-a dovedit a fi o afacere buna si economica, o singura sticluta de 400 ml m-a tinut din aprilie pana acum, la mijlocului lui Iulie.
Nu am folosit-o in fiecare dimineata si seara, ci doar atunci cand trebuia sa dau machiajul jos. Si cum nu ma machiez zilnic, din acest motiv a si rezistat atat. Pe sticluta scrie ca va dura pana la 200 de folosiri, nu stiu cat de relevanta este aceasta afirmatie, cu atat mai mult cu cat eu folosesc multa solutie micelara la o singura demachiere si nu ma zgarcesc deloc, caci vreau sa imi simt tenul perfect curat.solutie-micelara-garnier-ten-sensibil

Dupa cum ziceam, solutia micelara Garnier pentru piele sensibila are ingrediente foarte bune si poate fi folosita pana si de persoanele cu cel mai sensibil ten. Eu sunt una dintre norocoase si pot sa spun ca nu am avut parte de reactii negative. Singura mea observatie este sa nu imbibati prea tare discheta demachianta in apa micelara, s-ar putea sa intre in ochi si atunci ustura putin, dar doar atunci cand scap prea multa.

Ce as schimba la solutia micelara Garnier? Sistemul de dozare l-as face mai mic, pentru a evita sa scap mai mult produs decat este nevoie. In rest nu am nicio obiectie de facut. Curata foarte bine pana si rimelul rezistent la apa, eu am cam renuntat in ultima vreme sa mai folosesc demachiant bifazic special pentru ochi, datorita solutiei micelare Garnier.

De curand s-a lansat o varianta noua de solutie micelara Garnier pentru ten mixt, cea din urma contine alcool si nu o voi incerca tocmai din acest motiv. Sticla este verde-albastra, cu capac alb.

Cand am fost in Londra mi-am cumparat varianta mica de solutie micelara Garnier, are 150 ml si este o alternativa buna pentru calatorii. A fost lansata si la noi de curand si costa 9 lei in Carrefour si 15-20 lei in DM.

3 Comentarii - “Solutie micelara Garnier”

  1. Lory's Blog

    Da, acelasi lucru l-as modifica si eu la aceasta micelara: sistemul de dozare, care e cam mare!
    Dar…intrebare: atunci cand nu te machiezi, nu iti cureti tenul cu ceva?

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!