Oja Gri Oriflame Colour Breeze

  1. Review
  2. 4 Comentarii

Prima mea oja gri, daca acum ceva timp nu aveam nicio oja gri si nicio oja galbena, acum pot spune ca micuta mea coletie de oje incepe sa fie din ce in ce mai diversificata si asta nu face decat sa ma bucure. Zielele astea am sa caut toate ojele care se afla aruncate in mai multe bagaje pentru ca tocmai m-am mutat si am sa va prezint colectia de oje pe care o detin.oja gri oriflame colour breeze

Cum poate o fata care pana acum doi ani nu era interesata prea mult de oje si care se multumea sa aiba doua oje pe care le folosea din an in paste sa ajunga la un numar de cateva zeci de oje? Raspunsul este simplu: am realizat ca fiecare tinuta trebuie asortata cu cate o oja diferita si ca oja si vestimentatia sunt complementare.

Astazi vreau sa va prezint o alta oja Orfilame din gama recent lansata Colour Breeze.

Este o nuanta de gri foarte interesanta pe care am indragit-o inca de la prima vedere. Fiind foarte curioasa cum arata o oja gri pe unghiile mele m-am grabit sa o incerc. Pot sa spun ca se aplica foarte usor, periuta este destul de lata ca din doua, maxim trei miscari sa acoperiti suprafata intregii unghii.

Consistena ojei este una medie, nefiind foarte lichida si nici groasa. Daca aveti suficienta rabdare si grija veti putea sa obtinei opacitate maxima inca de la prima aplicare. Daca nu aveti rabdare puteti sa o aplicati mai light, prima data pentru a se usca mai repede si dupa ce ati terminat de dat cu oja si cealalta mana puteti deja reveni sa aplicati al doilea strat pe primele unghii date cu oja. Acest lucru exemplifica cel mai bine rapiditatea cu care se usuca oja. Aplicare a avut loc fara probleme, nu s-au format bule de aer cum am patit la o oja foarte faina ca si nuanta dar execrabila din punct de vedere al calitatii de la AVON pe care am si aruncat-o pe undeva prin camera de nervi. lac de unghii gri oriflame

Daca luam in considerare  rapiditatea de uscare dupa aplicare aceasta oja merita cu siguranta nota 10 cu felicitari.

Dupa doua zi inca se pastreaza intact pe unghii fara sa fi aplict baza de unghii inainte sau top coat protector. Oricum imi voi achizitiona un base coat si un top coat cat mai curand pentru a nu afecta unghiile si pentru a prelungi durata de viata a lacului pe unghii.

Cantitate: 7ml – suficient cat sa va tina o buna bucata de timp si sa nu va plictisiti de ea

Unde se gaseste- in cataloagele Oriflame unde o puteti comanda impreuna cu suratele sale din aceeasi gama. :)

Pret: 10-16 lei depinde de campanie si de oferte.

4 Comentarii - “Oja Gri Oriflame Colour Breeze”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Produsele de ingrijire preferate in luna Iulie | Maya Secret
  2.  Ruj Oriflame Power Shine Colour Breeze | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!