Lumanare parfumata cu miros de prajiturele Ikea

  1. Review
  2. Adauga un comentariu

Lumanarile parfumate sunt my thing, atunci cand am chef si timp sa ma relaxez si sa ma simt reconfortata, aprind o lumanare sau o tarta parfumata si rezolv problema. Este destul de greu sa gasesti o lumanare parfumata care chiar sa aiba acelasi miros ca cel mentionat pe eticheta, sau de ce nu, chiar sa simti o aroma acolo, cat de slaba.

Lumanarile parfumate de la Ikea sunt asa si asa, din punct de vedere al aromelor. Ca design, Ikea are niste lumanari parfumate aspectuoase si ieftine, fiind perfecte sa le tii de decor. Am observat ca lumanarile parfumate la borcan de la Ikea miros mult mai intens atunci cand nu sunt aprinse. Atunci cand le aprinzi, parca nu se mai simte aroma la fel de tare, ceea ce e intr-adevar pacat.

lumanare-parfumata-ikea

Pretul lor este unul bun, in jur de 4 lei pentru lumanarile parfumate mici, lumanarile parfumate in borcan mare ajung pana la 15-20 lei, depinde de model si dimensiune.

Despre aroma lumanarii parfumate cu miros de prajiturele, pot sa va spun doar ca miroase mult mai puternic atunci cand sta ca si obiect de ornament, fara sa fie aprinsa. Atunci cand o aprind, mirosul parca nu este la fel de intens, din pacate nu reuseste sa invaluiasca intreaga camera intr-un miros familiar de patiserie.

Ca si ornament da bine, datorita recipientului dragut, pe care planuiesc sa il folosesc si dupa ce se va temina lumanarea parfumata. Pana acum nu am reusit sa termin nicio lumanare parfumata, nu ma intrebati de ce. Am mai mult spor cand vine vorba de tarte Yanke Candles. Din pacate, si aceasta lumanara parfumata de al Ikea, nu arde uniform, ci face o gaura in mijloc, care se adanceste pe masura ce arde fitilul.

lumanare-ikea

Aceasta este deja a treia lumanare parfumata de la Ikea, primele doua lumanari parfumate Ikea le-am cumparat in Spania. Una dintre ele era o lumanare parfumata cu miros de mango, iar cealalta lumanare parfumata cu miros de piersici si litchi. Cea din urma a fost cea mai parfumata lumanare pe care am avut-o vreodata. Atat de parfumata, incat nu am rezistat si am fost nevoita sa o inchid intr-un sertar, pentru a putea dormi linistita noaptea, fara sa ma gandesc ca ma va asfixia in somn. Daca as mai gasi o asemenea lumanare, cu alta aroma, desigur, as cumpara-o din nou, insa nu am vazut acel model si la noi.

Voi ati avut vreo lumanare parfumata de la Ikea?

lumanare-decorativa-ikea

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!