L’Occitane Spuma demachianta pentru ten

  1. Review
  2. 1 Comentariu

Mi-am facut un obicei ca atunci cand ma demachiez sa termin ritualul cu demachiere cu o spuma demachianta pentru ten. Aleg acest timp de produs tocmai pentru ca mi se pare ca este mai bland cu tenul si in acelasi timp sunt sigura ca pe ten nu vor mai exista urma de machiaj.

Spuma demachianta pentru ten L’Occitane cu efect de luminozitate, face parte din gama de produse Imortele si este o spuma demachianta bogata si fina. Vine ambalata intr-un tub albastru elegant, prin care se poate vedea usor ce cantitate de produs mai avem. In interiorul tubului se afla un lichid, care o data ce apasam pe atomizator va iesi o spuma deasa si luxurianta, pentru ca trebuie sa recunoastem ca brandul L’Occitane poate fi incadrat lejer in categoria produselor high-end. O singura pompita de  cantitatea eliberata fiind suficienta pentru a curata tot tenul.

Cum ma demachiez?

Folosesc demachiant bifazic Balea pentru ochi si uneori buze, sterg bifazicul si restul tenului cu cateva cotonete demachiante imbibate in solutie micelara Garnier. Ma duc la baie si mai apoi imi umezesc fata cu apa, pun in palma o pompita de spuma demachianta cu Imortele L’Occitane, masez pe tot tenul si mai apoi clatesc bine cu apa calduta din abundenta.  Asta e tot!spuma-curatare-loccitane

Tenul ramane curat, perfect mat si o idee mai luminos decat inainte. Dupa demachiere ma duc imediat si aplic o crema hidratanta pentru ca orice produse as folosi pentru demachierea tenului, simt o nevoie acuta sa aplic un produs hidratant.

Avand tenul sensibil, nu am avut nici cea mai mica reactie alergica de la Spuma de curatare Imortele L’Occitane, am folosit-o uneori inclusiv si in zona ochilor.

Am sa va povestesc intr-un articol separat ce reactie urata am avut de la un demachiant bifazic de la o firma foarte

cunoscuta si relativ ieftina si de la un rimel.

Chiar ma bucur atunci cand nu simt disconfort in urma utilizarii unor creme, produse de demachiere sau chiar cosmetice. Cine nu are asemenea neplaceri si nu are un ten sensibil poate ca nu intelege cu adevarat cat de important este sa folosesti produse bine formulate.

Sunt multumita de spuma de curatare Imortele L’Occitane, este spornica si apreciez ca la o folosire zilnica: dimineata si seara, se va consuma aproximativ in 3 luni. Pretul de 95 lei poate fi atenuat daca aveti card Sensiblu sau daca prindeti produsul la promotie. Impartiti 87 lei la 3 luni si va iesi o suma de aproximativ 28 lei pe luna pentru spuma de curatare, un produs atat de necesar in finalizarea ritualului de demachiere.

Ce produse folositi cand va demachiati?

 

ingrediente-loccitane spuma-curatare-ten

 

Un Comentariu - “L’Occitane Spuma demachianta pentru ten”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!