Concealer Collection 2000 Lasting Perfection

  1. Review
  2. Adauga un comentariu

Am scris de nenumarate ori despre cearcane, mai ales ca ma confrunt cu aceasta problema inca din timpul facultatii. Lupta de a gasi un produs perfect pentru cearcane, este destul de grea, mai ales cand nu iti doresti doar acoperire maxima.

Atunci cand imi caut un anticearcan bun iau in considerare mai multe aspecte:

  • sa aiba acoperire mare
  • sa nu usuce zona de sub ochi
  • sa nu se adune in ridurile de expresie
  • sa nu dispara pe parcursul zilei
  • sa se armonizeze cu restul tenului nemachiat

Concealer Collection 2000 Lasting Perfection este un holy grail pentru britanice, in special. Fiind un anticearcan ieftin, cu acoperire mare, este iubit chiar in detrimentul altor concealere mult mai scumpe. Este preferatul Zoellei si nu numai.

Cand vezi atata agitatie in jurul unui produs, trebuie sa il incerci, indiferent daca esti blogger de beauty sau nu.

Anul trecut am facut un city-break in Londra. Am vizitat Londra destul de mult pe jos, si asa am descoperit de una singura in diverse colturi ale orasului magazinele Boots si Superdrug. In Uk, gasim brandul Collection in aceste doua magazine. M-am oprit la standul Collection de cateva ori si de fiecare data lipseau tocmai primele doua nuante, cele care ma interesau. Asa am reusit sa ma intorc fara anticearcanul mult dorit.

Norocul a facut ca o prietena sa plece la Londra vara asta, si asa s-a intors cu el. Ba chiar si-a cumparat si ea unul, fiind foarte multumita de el.

A cumparat nuanta a doua, si data viitoare o voi ruga sa imi cumpere si prima nuanta, care cred ca va fi buna pentru highlight.5015337009195_t2

Anticearcan cu acoperire mare

Acopera destul de bine, eu am cearcanele maro si reuseste sa le acopere in proportie de 80-90%. Consistenta sa este una cremoasa, reusind sa acopar zonele problema cu o singura introducere a pensulei in tub.

Nu mi s-a parut ca usuca zona de sub ochi, iar eu am tenul normal, mai nou, si mai uscat sub ochi. Unele fete spun ca ar usca, eu nu simt senzatia de piele care strange.

Mie mi se aduna in riduri si trebuie sa am grija sa netezesc zona si sa redistribui uniform produsul.

Ofera luminozitate zonei de sub ochi? Ei bine, mie nu mi se pare. Din acest motiv aplic si putin concealer MAC Moisture Cover, altfel mi se pare ca zona este terna si cam patchy.

Ma feresc sa setez concealerul cu pudra pentru a nu scoate si mai rau in evidenta ridurile. Sunt zile in care apelez la pudra, dar destul de rar.

Este un anticearcan excelent? Pentru mine nu, dar asta nu ma face sa imi mai doresc in viitor si nuanta 01.  :) Daca il recomand? Nu chiar, mai ales daca aveti riduri.

Voi ce anticearcane folositi?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!