Domnul Tic, un catel si doi nebuni

  1. Recomandari
  2. 1 Comentariu

Pe Laura am descoperit-o cu cateva luni in urma, cineva a dat share la o postare a Laurei si m-a fermecat fata asta cu scrisul ei. Imediat am vrut sa vad cine este, ce pagina are, si asa i-am descoperit: pe Laura, Andrei si nu in cele din urma pe domnul Tic.domnul tic

Scriitorii romani contemporani nu au nascut un mare interes in viata mea, dar povestile Laurei sunt incredibile. Fie ca povesteste despre extractiile maselelor de minte, de faptul ca si-au luat o canapea si au dus-o pe bicicleta, sau ne arata cum l-a ciuntit pe Tic, sorb cu mare interes fiecare cuvintel si gand pe care il impartaseste pe Facebook. Am dat follow si am salvat pagina la preferate, pentru a nu rata vreo postare de ei. Desi nu ne cunoastem personal si i-am comentat doar de vreo 2 ori, ma simt atat de apropiata de fata asta, asa cum nu ma simt fata de unii bloggeri pe care ii citesc de ani de zile. Nu pot sa explic chimia, nu stiu de unde izvoraste atata farmec si talent la scris, dar recunosc cu mana pe inima ca imi doresc mult de tot ca intr-o buna zi sa o intalnesc. Si cum la inceput sunt timida si nu ma bag singura in seama, mi-ar fi suficient sa le fac o poza si sa imi iau cele doua volume despre Domnul Tic.

Astazi am aflat ca vor sa faca un turneu din tara si sa duca cu ei cartile, probabil si bicicletele, dar si pe Tic. Eu una abia astept sa ajunga in Bucuresti si promit sa fac tot posibilul sa nu lipsesc. Vreau sa imi cumpar si cele doua carti, pe care stiu sigur ca le voi iubi la fel de mult cum il indragesc pe Tic si pe care le voi imprumuta cu drag prietenilor, in cazul in care vor fi doritori.

Pe Laura si pe Tic, ii gasiti pe facebook daca dati un search: Laura Baban si pagina cartilor Domnul Tic. Pe Laura o mai gasiti si pe laurababan.ro, unde puteti citi cateva fragmente din celebrele carti.

Nu am mai scris de multa vreme un articol din inima, asa cum l-am scris pe acesta si este chiar ciudat, cu atat mai mult cu cat sunt oarecum opusul Laurei, fata cu zambetul mereu pe buze, eu fiind mai introvertita si mai retinuta. Dar asta nu ma impiedica sa imi fie drag de cei trei.

Va provoc sa intrati pe pagina de facebook a Laurei si va garantez ca o veti indragi si voi la fel de mult ca mine.

 

Un Comentariu - “Domnul Tic, un catel si doi nebuni”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!