Deals & Steals Nivea, Newlook, Avon

  1. Recomandari
  2. Adauga un comentariu

Ultimele doua zile au zburat parca. Ieri am avut o zi critica, in care am aflat inca odata cat sunt de dedicati medicii din spitalele de stat si cum poti sa mori cu zile. Trecand peste acest aspect, vreau sa va prezint pe scurt cateva dealuri mai mult decat bune. Deals & Steals va fi noul articol pe care il veti regasi frecvent de acum incolo pe blog. Stiu ca va plac articolele de genul, asa ca astept cu drag comentariile voastre.nivea care
Cui nu ii place sa testeze produse noi? Ma bucur cand vad ca incet incet se misca si la noi lucrurile si prin intermediul diverselor campanii, oamenii simplii, care nu au blog si chiar bloggerii, pot primi spre testare produse gratuite. O strategie de marketing pe care o salut cu mare drag.

Nu stiu daca ati auzit de Buzzaar, un site asemanator celui Trender sau Buzzstore. Momentan sunt la inceput de drum si au 3 campanii deschise tuturor. Doua dintre campanii promoveaza produsele Nivea, mai exact Nivea Q10 plus Pearls Serum.

Daca veti fi alese sa participati la campania de testare veti primi un kit format din serum Nivea Q10, o gentuta de cosmetice si un puzzle. Tot pe siteul lor mai gasiti inca o campanie Nivea si inca una in care veti primi un album cu pozele copilului vostru.

Pe pagina de Facebook Avon Space se desfasoara o campanie in care poti primi un ruj Avon gratuit, daca iti declari iubirea cu ajutorul vechiului tau ruj Avon. Pentru mai multe detalii intrati pe pag. lor de Facebook.

New Look ne asteapta la intrarea in magazinelor lor cu biletele norocoase de 20% sau 30% reducere. Iar cei mai norocosi pot extrage chiar biletele cu vouchere de 150 lei  constand in cumparaturi din magazinul lor.geanta casual crem

Buzzstore ne pregateste o noua campanie cu produse in valoare de 800 lei per buzzer. Puteti sa va inscrieti aici.

Bonus: pana pe 8 martie, siteul Strawberrynet ofera transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Care dintre cele 4 deals & steals de mai sus. va tenteaza? :)

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!