Cele mai faine cafenele din Bucuresti

 1. Recomandari
 2. Adauga un comentariu

De acum veti gasi pe blog articole despre cafenele din Bucuresti, si nu numai. Prin septembrie voi incepe sa colind inclusiv cele mai faine ceainarii din Bucuresti, pentru a diversifica putin, si a aduce un omagiu vechii mele pasiuni: ceaiul.

Am inceput sa beau cafea de curand. Si prefer doar cafeaua cu lapte, sau specialitati.. Asa ca mai mult ma voi baza pe experienta in sine, din cafenea, atmosfera, interactiunea cu barista, muzica, buna-dispozitie, si impresiile finale. Bineinteles, am sa va povestesc si cum mi s-a parut bautura, daca am gasit cea mai buna cafea din Bucuresti, sau pur si simplu am gasit un mic coltisor de rai. Inca mai sper la asta. La un loc cozy, in care pot sa merg la orice ora din zi, si sa ma simt bine.Si credeti-ma, nu trebuie mult efort din partea cafenelelor, ci mai mult din partea celor care interactioneaza cu oamenii care le trec pragul.

Impreuna cu prietena mea in shopping si rele, vom merge in cele mai cunoscute si mai putin cunoscute locatii. Avem deja o lista luunga de cafenele faine in Bucuresti, timp ne mai trebuie. Cu atat mai mult, cu cat eu beau specialitatile cu cafea pana maxim in ora 2-3, altfel incep sa numar cai verzi pe pereti. Plus ma debordeaza energia, dar nu oricand, ci pe la ora 2 noaptea. Not good.cafenele-bucuresti

Ma gandesc sa las acest articol in loc de intro, si sa fac o mica lista, cu updateuri, pe masura ce voi scrie articolele. Pana acum am mers in cafenelele mainstream, si intre timp am inceput sa o luam prin stradute vechi, si ganguri obscurte, pentru a gasi cea mai faina cafenea din Bucuresti.

Promit sa am si poze dragute in articole, cu atat mai mult cu cat acum nu mai am nicio scuza. Mi-am schimbat telefonul, am trecut la un alt nivel, si acelasi lucru il merita si blogul meu, dupa aproape 7 ani de scris.

Voi incepe si lista cu cele mai dragute cafenele din Bucuresti. Ordinea este complet aleatorie, si va fi completata pe masura ce voi vizita si scrie despre alte locuri misto.

 • Beans & Dots
 • M60
 • Origo
 • Meron
 • Coffeeol
 • Tucano
 • Starbucks
 • Gloria’s Jeans
 • Ted’s

P.S Articolele vor contine parerea mea sincera, si vor fi scrise in urma incercarii serviciilor pe banii mei. So, don’t worry, there’s no sugar.

Va urma…

 

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!