Benefit Porefessional oferit cadou

  1. Recomandari
  2. 2 Comentarii

Produsele Benefit sunt in wishlistul meu de cativa ani, dar uitati ca nici pana acum nu am reusit sa bifez macar un produs Benefit, shame on me. Nu stiu cum sunteti voi, insa mie imi place sa am ocazia sa testez inainte de a cumpara, cu atat mai mult cu cand vine vorba despre cosmetice si produse de ingrijire.

Vestea buna vina de aceasta data de la Benefit care ne ofera o mostra POREfessional. Mostra are 3 ml, fiind o cantitate suficient cat sa iti faci o idee asupra produsului.

POREfessional este un balsam care se aplica pe tenul curat si hidratat in prealabil, in zonele in care aveti probleme cu porii dilatati: frunte, nas si pometi. Este translucent, nu contine uleiuri, contine vitamina E, si se potriveste tuturor nuantelor de piele. Varianta full size are 22 ml.

Se maseaza pana intra in piele, mai apoi se aplica restul machiajului: fond de ten, blush, pudra etc Mai poate fi aplicat si deasupra machiajului, dar si ca produs de sine statator. POREfessional Benefit promite sa micsoreze porii si liniile fine.

Despre testere si mostre

Acolo unde gasesc tester sau primesc mostre, chiar ma bucur ca un copil, pentru ca astfel scad radical sansele sa nu ne potrivim. Benefit are testere la toate produsele, dar sa recunoastem ca cel mai bine este atunci cand incercam fie si mostra de 1 ml, la noi acasa.

In magazine sunt unele produse pe care eu nu le-as incerca pe ten sub nicio forma: aici ma refer la cremele in borcanel – in care isi baga toata lumea degetele, nu incerc niciodata mascara pe gene, si nici rujurile direct pe buze. Nici pudra, blushul sau fondul de ten in borcanel nu mi se par igienice. Din aceste motive apreciez tot ce inseamna mostre gratuite, produse travel-size sau mini. Asa am ocazia sa ma conving daca ne potrivim intr-adevar si ma scuteste de impulsul shoppingului nechibzuit.

Cum puteti intra in posesia unei mostre POREfessional Benefit

“Câştigă un eşantion POREFESSIONAL gratuit!!!
Pentru a intra in posesia lui, tot ce trebuie să faci este să te abonezi newsletter-ului Benefit, si vei primi un cod secret pe care va trebui să-l spui într-unul dintre Brow Bar-urile participante”. Pentru a afla locatiile Sephora de unde se pot ridica esantioanele, intrati pe pagina de facebook Benefit Romania.benefit porefessional

2 Comentarii - “Benefit Porefessional oferit cadou”

  1. Rokolla

    Nu trebuie sa iti fie Rușine ca nu ai nici un produs Benefit pentru ca nu esti singura persoana. Nici eu nu am si nici nu am cum sa ma abonez pt ca nu am Sephora in zona. Ramân la vechile mele produse … :(

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!