Strawberrynet nu mai are transport gratuit

 1. Oferte
 2. 7 Comentarii

Strawberrynet nu mai are transport gratuit indiferent de comanda. O veste trista pe care am aflat-o noaptea trecuta la ora 4 cand navigam intre doua ture de somn, pe telefon. Desi nu am foarte multe comenzi la activ pe siteul strawberrynet.com, intotdeauna pandeam ofertele lor zilnice, fac acest lucru de cand le-u bagat pe site. Regret aceasta schimbare si, la fel ca pe Asos, se pare ca lucrurile bune nu dureaza o vesnicie.oferte-strawberrynet

Inainte de aceasta modificare, la orice produs cosmetic adaugat in cos, beneficiam de transport gratuit. La orice parfum + un produs cosmetic aveam din nou transport gratuit, iar daca plasam o comanda doar de un parfum, plateam transport 10% din valoarea lui.

Acum regulile s-au schimbat si nu in bine.

Strawberrynet nu mai are transport gratuit

Daca plasezi o comanda, indiferent daca aceasta contine produse cosmetice sau produse cosmetice + parfum, valoare minima a comenzii trebuie sa fie de 110 lei, pentru a beneficia de transport gratuit. Daca nu te incadrezi in aceasta suma, vei plati 35 lei transport. Din acest motiv eu voi reveni pe Strawberrynet doar pentru a verifica ofertele la parfumuri, nu se mai renteaza sa astept reducerea mult visata la ulei de par CHI Silk Infusion, care era produsul perfect pentru parul meu.strawberrynet

 

Acestea fiind spuse, am mai debifat un site care oferea transport gratuit indiferent de suma. Sunt dezamagita de actiunea lor si sper sa se razgandeasca, insa sansele sunt extrem de mici.

7 Comentarii - “Strawberrynet nu mai are transport gratuit”

  • Maya

   Am vazut ca nici restul fetelor sunt nemultumite. Sigur isi vor pierde multi clienti, cel putin din Romania. Fiind insa o companie internationala, nu cred ca ii va afecta prea tare.

   Reply
  • Maya

   Si Beautybay care avea transport gratuit din cate imi amintesc, a pus o comanda minima. Nimanui nu ii convine, dar ce sa facem?

   Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!