H&M are transport gratuit

  1. Oferte
  2. Adauga un comentariu

Vin cu o veste buna si anume: H&M are transport gratuit daca va hotarati sa dati o comanda. Partea si mai buna este ca au si reduceri, unele chiar destul de bune si tentante. Spre exemplu pereche de blugi cu 27 lei, norocoasele care au prins pretul acela, cu siguranta se vor bucura de ei, eu nu m-am numarat printre ele. Modelul de blugi nici nu era hidos, era niste blugi taiati in genunchi, exact ce imi doream, dar norocul nu tine de fiecare data cu mine.bustiera

In schimb am fost norocoasa la capitolul lenjerie. Deja e al patrulea sutien H&M care va intra in colectia mea, si sunt foarte happy ca in sfarsit am pus mana pe modelul asta. Eu care fugeam de lenjeria rosie, m-am lasat cucerita de modelul acesta feminin si deosebit, iar pretul nu prea mic, a fost umbrit de bucuria pe care am simtit-o la gandul ca acea frumusete va ajunge la mine.

Pentru a profita de transportul gratuit, trebuie sa stiti ca inainte de plasarea comenzii trebuie introdus codul 0343. Plata se poate face ramburs sau cu cadrul, iar comanda vine din afara tarii, in aproximativ 4-5 zile lucratoare. Trebuie sa mai stiti ca din pacate nu au punct de ridicare a comenzilor in magazine, iar daca nu va place un produs comandat, singura optiune este returul care costa 5 lei.

Daca sunteti la prima comanda, puteti sa va inscrieti la newsletter pentru a primi o reducere de 10%. In trecut ofereau 25% reducere si transport gratuit, dar vremurile se mai schimba. :)

Mai am sa va dau o veste, care desi nu are legatura cu haine, s-ar putea sa fie de folos unora dintre voi.

Astazi Wizz Air are reducere de 25% pentru biletele cumparate din aplicatia lor de mobil. Am simulat si eu si ies cu vreo 500 lei mai ieftin, ceea ce  e bine.

Spor la shopping!

 

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!