Am cumparat bilete de avion cu 5 euro

  1. Oferte
  2. Adauga un comentariu

V-am povestit cand m-am intors din concediul de la Lisabona, cat de mult imi doresc sa ajung la Piata de Craciun din Viena. Pentru mine Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare. Cu riscul de a ma repeta, nimic nu se compara cu pregatirile si cumparaturile de Craciun. Desigur ca vorbesc doar in numele meu.

Bucuria de a vedea luminitele pe strada, fulgii timizi de zapada, sania lui Mos Craciun si casutele mici unde se vand tot felul de prostioare, ma incarca de buna dispozitie.

Sa mai spun de perioada in care magazinele sunt burdusite la propriu de decoratiuni de Craciun? Abia astept sa ajung la Jumbo si la Ikea, sa ma pierd printre decoratiuni si sa ma enervez putin langa preturile care uneori sunt nesimtite si nejustificate. Pentru ca asa sunt eu, sunt unele lucruri pentru care as plati oricat, iar pentru altele nu as da mai mult decat socotesc eu ca merita din punct de vedere calitativ, al sustenabilitatii s.a

Vorba lunga, saracia omului. Iar m-a luat valul.

Imi facusem planuri sa mergem cu masina pana la Viena, dar cum din Bucuresti iti ia o zi intreaga sa ajungi la vama, am fi pierdut mult timp. Mai ales cand conduce un singur om, plus conditiile meteo care ar putea fi destul de vitrege la inceput de decembrie. Dar tot nu renuntasem la idee, asta pana cand am vazut ieri ca Ryanair are bilete de avion cu 5 euro, pe sens.oferta-ryanair

Nici daca ma duc de la Bucuresti la Botosani nu dau mai putin de 25 euro, pe sens. Drum anevoios si lung, de cel putin 8 ore.

De bilete de avion cu 5 euro am mai auzit, dar niciodata parca nu am avut spontaneitatea pe care am dovedit-o ieri. Imi doream nespus de mult sa ajung la o adevarata Piata de Craciun si sa ma bucur ca un copil mic, asa ca nimic nu a mai contat.

Biletele le-am gasit la Ryanair, cu ocazia alegerilor prezidentiale din US. Se pare ca au avut o super strategie de marketing, bravo lor! Au fost 1 mil de locuri incepand de la 5 euro, pe toate rutele disponibile din Romania si Timisioara, si desigur ca si din celelalte tari in care Ryanair zboara.

La urmatoarea oferta de genul imi doresc sa cumpar bilete de avion pentru Dublin, Brussels si poate Atena.

Concluzia acestui articol: da, exista bilete de avion mai ieftine decat biletul de tren Bucuresti – Constanta. Nu sunt vrajeli, doar trebuie sa fiti pe faza si sa retineti ca sunt locuri limitate. Nu toate locurile din avion au aceleasi preturi.

Inca mai gasiti pe siteul Ryanair cateva bilete de avion la 5 euro. Zborurile care au asemena preturi sunt doar in timpul saptamanii, asa ca trebuie sa fiti flexibili atunci cand cautati bilete de avion ieftine.

Voi ati zburat cu Ryanair? Va tenteaza sa participati la un Christmas Market?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!