Reduceri si promotii la carti Urzeala tronurilor&so on

  1. Monden
  2. Adauga un comentariu

Sunteti nascuti in luna Iunie? Atunci sunteti norocosi :))…Toate persoanele care isi serbeaza ziua de nastere in luna Iunie si carora le place petreaca timp de calitate citind o carte interesanta, editura Nemira, l(n)e face cadou pana la sfarsitul lunii un cupon de 50% reducere pentru o comanda pe siteul editurii Nemira.

Eu zic ca este mai mult decat ok, chiar este un cadou dragut, mai ales ca putem sa comandam la jumatate de pret si cartile mai scumpe. Trebuie doar sa stiti ca oferta nu se cumuleaza cu alte promotii.

Mai am o veste buna si pentru ceilalti care nu sunt nici gemeni si nici raci :)) In ultimul timp am observat si eu nebunia care s-a creat in jurul serialului Urzeala tronurilor- Game of Thrones, am vazut ca tocmai ce s-a terminat pe HBO primul sezon.

Daca vreti sa cititi carti de George R.R Martin din trilogia “Cantec de gheata si foc”, editura Nemira are reduceri la pachetul de carti care include: Urzeala tronurilor, Inclestarea regilor, Iuresul sabiilor si Festinul Ciorilor avand un numar de 5546 pagini. Pretul fiind de doar 190lei  sau de 167,51 RON Paper Back

Inca o reducere serioasa o are si cartea Urzeala tronurilor, in varianta simpla: 43.95lei fata de 87lei cat costa in mod normal, cartea Urezeala Tronurilor are 996 pagini.

Acestea fiind spuse va doresc spor la citit :)

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!