Episodul 8 The Vampire Diaries Ordinary People online

 1. Monden
 2. 2 Comentarii

Episodul 8 The Vampire Diaries Ordinary People desi a aparut online de cateva zile abia sambata seara am apucat sa ma uit la el. Am fost foarte ocupata zilele acestea si numai de blog nu am avut timp. Totusi Episodul 8 mi s-a parut foarte interesant, trebuie sa va marturiesc ca imi plac foarte mult trecutul povestit de diverse personaje din The Vampire Diaries. The vampire diaries episod 8 onlineIn ultimul episod The Vampire Diaries  “Ordinary People” a fost randul Rebecai sa povesteasca istoria familiei Originale, adica a familiei sale. Dupa modul in care povestea reiese ca Rebeca si-a iubit foarte mult mama si ca nu si-ar fi dorit sa devina vampir. Credeti ca Rebeca se va razvrati dupa mai mult de 1000 de ani impotriva fratelui sau Klaus, dupa ce a aflat ca acesta i-a omorat de fapt mama si nu Michael?

Sa va dau o veste proasta in legatura cu serialul: episodul 9 The Vampire Diaries – Homecoming va fi ultimul din acest an. Se pare ca actorii intra in vacanta pana dupa Anul Nou.

Ultimul episod din The Vampire Diaries – episodul 9 va fi difuzat Joi 10 Noiembrie.

2 Comentarii - “Episodul 8 The Vampire Diaries Ordinary People online”

 1. Andreea♥

  “Ordinary People” e episodul meu preferat din sezonul 3. Mi-a placut enorm. Off ce greu o sa fie fara serialul asta pana in ianuarie:( Kisses

  Reply
  • Maya

   Mie imi zici Andreea? Parca anul trecut a fost difuzat pana la sfarsitul lunii noiembrie. Anul acesta vor concediu mai repede. :))

   Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!