despre prietenie

  1. Monden
  2. Adauga un comentariu

Ati auzit de puterea de intuitie pe care o au Racii? Ei bine va pot garanta ca si noi ne inselam de multe ori, doar nu suntem clarvazatori. Cel mai des ma insel in privinta oamenilor. Daca nu imi placi de la inceput inseamna ca vom deveni cunostinte apropiate dupa, in timp- bineinteles ca unele persoane oricat de aiurea mi se par de la inceput, tind sa ramana asa. Dar acum este vorba de altceva: de persoanele cu care de la inceput crezi ca te vei intelege bine si dupa iti dai seama ca te-ai inselat amarnic.

Despre prietenie

Prietenii mei, daca le pot spune asa, sunt foarte putini la numar. Am invatat ca nu trebuie sa ma bazez in adevaratul sens al cuvantului decat pe mine si atat. Toti m-au dezamagit la un moment dat. Nu sunt o perfectionista, stiu prea bine ca si eu gresesc. dar incerc din rasputeri sa fiu  loiala, sa nu imi bat joc de nimeni in mod gratuit, sa fiu ceea ce mi-ar place sa fie cel de langa mine.

Nu cer mult, doar sinceritate si sa stiu ca am cu cine sa discut deschis, sa stiu ca ceea ce voi spune nu va zbura mai departe.

In fine, amicii mei sunt persoane carora le-am dat si mi-au dat oportunitatea sa ne cunoastem mai bine, sa imi demonstreze ca aparentele inseala de cele mai multe ori. De acum imi voi aduce aminte de fiecare data: nu imi placi de la inceput, s-ar putea sa devenim prieteni.

Nu va spun decat sa aveti grija de cine sunteti inconjurati, nu se stie niciodata cand un asa zis prieten va trece pe langa tine si se va face ca nu te vede. Asta dupa ce l-ai luat la tine acasa, l-ai invitat sa doarma cu tine in pat cand era speriat de moarte, cand avea nevoie de o simpla tigaie sau cand nu avea cui sa ii povesteasca aventurile sale cu iubitul si te suna tinandu-te la telefon ore intregi.

Ma intreb deseori: de ce lumea isi schimba comportamentul? Nu ma refer atunci cand eu intuiesc gresit, ci atunci cand ceva se rupe efectiv si chiar doare cand vezi ca nu te mai cunoaste. Sunt o sentimentala, tot timpul am fost si asa voi ramane, incerc sa nu arat acest lucru oricui si nimeni nu ma va cunoaste cum sunt cu adevarat decat dupa ce imi va arata prin fapte concrete ca imi merita increderea.

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!