Cumparaturi in Londra

 1. Monden
 2. 6 Comentarii

Cum se fac cumparaturile in Romania cand este vorba de reduceri? Raspunsul il stim cu totii prea bine: cozi imense, calcat in picioare si la propriu si la figurat, coturi, inghionteli, bataie nu alta. Stiti cum se fac cumparaturile in afara cand incepe sezonul reducerilor? Haideti sa va arat spre exemplu Londra.cyber saturday

Nu stiu cand vom ajunge la nivelul acela de civilizatie in care nu vom mai fi nevoiti sa ne batem joc unii de altii. Si totusi se poate, dovada vine ca de obicei din Vest. In Londra lumea a iesit cu mic cu mare la cumparaturi inainte de sarbatori pentru a profita de reducerile facute de malluri.
Cam asa au aratat Oxford Street si Regent Street, doua strazi pline de magazine si de traditie din centrul Londrei.
cumparaturi in londra

Doar intr-o singura zi magazinele au incasat aproximativ 180 milioane de lire sterline. Nu pot decat sa spun: WoW, vrem si in Romania reduceri adevarate, nu magazine care inainte de a anunta reducerile maresc preturile cu 30-50% mai apoi le reduc la pretul initial, sau daca avem noroc au 10-20% reducere reala.

reduceri in mall

V-ar fi placut sa faceti parte din acea multime de oameni si sa colindati mallurile? Mie cu siguranta mi-ar fi placut, mai ales ca au fost si reduceri substantiale si sa nu uit… este vorba totusi de Londra.

source: http://www.dailymail.co.uk/

6 Comentarii - “Cumparaturi in Londra”

 1. diana

  ce sa zic!? ai dat un exemplu frumos si cred ca ne-ai facut pe toate cititoarele tale sa visam cum ar fi sa traim si noi bucuria reducerilor dinainte de sarbatori! ei chiar simt magia Craciunului intr-un fel diferit! ai dreptate, la noi scumpesc acum produsele si dupa anul nou le ieftinesc!

  Reply
 2. Andreea A.a

  lasa ca si la londra daca te duci la primark se bat alea acolo pe haine. eu am fost acum vreo 4 ani si vai vaiiii era omor ce era inauntru. noroc c-am ajuns exact cand s-a deschis magazinul si-am prins vreo jumatate de ora de liniste.
  oricum, prefer sa ma bat pe haine la londra decat in bucuresti ;))

  Reply
 3. serban ramona

  Numai bani sa avem ca de colindat mall-urile putem sa le colindam si la noi. Important e sa visam ca ne facem cumparaturile la Londra poate odata si odata se implineste si ne trezim acolo

  Reply
 4. Radu Marilena

  Parca totusi la noi nu este asa aglomerat.Poate si datorita faptului ca reducerile nu sunt atat de mari si puterea de cumparare este oricum mai mica.

  Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!