Essence Snow Jam editie limitata

  1. Make-up
  2. 2 Comentarii

Essence este brandul mult asteptat si foarte iubit datorita preturilor accesibile,  a calitatii bune si a colectiilor de produse cosmetice care le scoate frecvent pe piata. Probabil deja stiti ca Essence a decis retragerea de pe piata a unor produse de machiaj foarte indragite. Mai jos gasiti  o lista care cuprinde o parte din produsele Essence care nu se vor mai gasi la standuri.

essence snow jam

Am facut un mic colaj cu cele mai regretate produse care nu le vom mai vedea la standuri. Partea buna, peentru ca exista si o parte buna, Essence Romania tocmai a adus in magazine noua editie limitata si a anuntat ca la sfarsitul lunii februarie- inceputul lunii martie vor aparea produse noi care le vor inlocui pe celelalte.

essence cosmetice

Colectia Essence Snow Jam este dedicata iernii si din acest motiv nuantele folosite sunt alb, albastru, mov. Essence Snow Jam cuprinde oje, farduri cremoase, pile de unghii, creion Jumbo duo disponibil in doua nuante si balsamuri de buze.

Astazi am trecut prin fata unui magazin Douglas si am vazut intamplator un stand Essence mare si plin cu de toate, inclusiv cu o parte din produsele cu care nu ne vom mai intalni.  Cu aceasta ocazie mi-am cumparat prima pudra translucida Fix & Matte Essence. Am auzit o multime de lucruri bune despre aceasta pudra si nu am vrut sa o ratez, mai ales la acest gramaj si la pretul infim: 1.29 euro, aproximativ 5 lei. Toate celelate produse care urmeaza sa fie retrase erau la 1.29 euro, un pret mai mult decat acceptabil.

pudra translucida

Aveti vreun produs preferat Essence care nu se va mai gasi in curand in magazine?

2 Comentarii - “Essence Snow Jam editie limitata”

    • Maya

      Sa incerci, nu ai prea multi bani de pierdut. :) Iti recomand oja 3 in 1, aceea in tub, daca o mai gasesti ar fi perfect. Si pudra o recomand, fondul de ten ramane fixat toata ziua si reuseste sa imi acopere cu brio cearcanele.

      Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!