Black Friday sales

 1. Make-up
 2. 5 Comentarii

Black Friday este o traditie deja in cultura de peste ocean. In fiecare an dupa Ziua Recunostintei (Thanksgiving Day) dupa ce americanii au luat masa in familie, au servit curcanul, a doua zi ies la cumparaturi la The Black Friday,black fridayIn Statele Unite Black Friday este ziua cu cele mai mari reduceri din an. Chiar daca nu suntem americani tanjim si noi dupa reduceri, nu-i asa? :)) Partea buna este ca avem acces la internet si ca sunt foarte multe siteuri care au reduceri in Black Friday. Anul acesta Black Friday va avea loc pe data de 24 Noiembrie asa ca fiti gata de cumparaturi.

Magazinele Flanco, Emag, Pc Garage ne vor tenta cu reduceri frumusele, cel putin asa se lauda ei, vom vedea maine.

In momentul de fata fac un research intens pe internet pentru a afla care mai sunt siteurile care vor participa la Black Friday. Pana acum am aflat doar ca

Siteul oficial Sigma va avea transport gratuit,

siteul Coastal Scence va avea reduceri de 50% la toate produsele in afara de(PACKAGING PRODUCTS, COMBOS, KITS, OR COLLECTIONS),

siteul Camera ready cosmetics va avea reduceri de pana la 60%

siteul Violent Lips reduceri de 50% si transport international gratuit.

Desigur ca afara (ma refer in SUA bineinteles) sunt reduceri pana si la cele mai mari siteuri: Bobbie Brown, Sephora, Elizabeth Arden, Lancome, Giorgio Armani,  Benefit, Clarinis,  Inglot USA, Stila Cosmetics, Smashbox, YSL  si lista poate continua. Oricum nu conteaza prea mult din moment ce nu au shipping international, iar daca il au este foarte scump si nu se renteaza.

Daca voi mai afla siteuri care vor face diferite promotii de Black Friday voi completa lista. In cazul in care stiti si alte siteuri va rog sa lasati un comentariu.

5 Comentarii - “Black Friday sales”

  • Maya

   Claudia siteurile nu sunt in mentenanta, merg dar foarte greu. Eu tocmai ce ma uitam pe emag si evomag. Poti merge si la showroom dar cred ca nu vei mai gasi nimic. S-au vandut cam toate: telefoane mobile, camere, epilatoare, mixere. Insista totusi pe siteul emag, nu au mai ramas multe lucruri dar poate iti gasesti ceva util. Te astept cu impresii. :)

   Reply
   • Claudia

    Intr-un tarziu am avut acces pe emag, dar reducerile erau numai de 10% … ma asteptam sa fie mai mari :)
    Cata foame au unii in ei! Vazusem vineri seara la stirile tv ca intr-un magazin din Ro (nu retin orasul), inainte de aplicarea reducerilor de black friday, preturile au fost majorate bine. Asa ca riscul de a fi pacalit a fost mult mai mare decat de-a face vreo afacere buna. N-a fost cazul si pe emag. Acolo au fost corecti. Stiu asta deoarece urmaream de ceva vreme un blender.

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Black Friday 2012 Ofertele saptamanii | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!