Zone in care nu aplicam creme cu SPF

  1. Frumusete
  2. Adauga un comentariu

Canicula si iar canicula. In ultimele zile soarele este din ce in ce mai puternic si este obligatoriu sa aplicam creme cu protectie soalara. Bine, ele trebuie aplicate constant, in fiecare zi din an, dar cu atat mai mult pe timp de vara.

Prima data aplic crema cu SPF pe fata, urmand ca mai apoi sa aplic pe gat si decolteu. Inainte cu putin timp inainte sa ies din casa, aplic crema cu SPF  pe brate si maini. Dar un este suficient.

Pentru ca o crema cu protectie solara sa intre in piele si sa fie complet folositoare, trebuie sa o aplicam cu 30 minute inainte sa iesim afara, sau sa ne expunem direct la soare.

Asa ca atunci cand ajungeti la plaja si vreti sa aplicati crema cu protectie solara, ganditi-va ca ii trebuie 30 minute ca sa isi faca efectul si sa protejeze.

Desi sunt destul de constienta cand vine vorba de folosirea cremelor cu protectie solara, sunt unele zone pe care le omit. Nu ca as face-o in mod voluntar, dar cand ma grabesc, nu stiu cum sa ies mai repede pe usa.crema-cu-spf-50-bioderma

Zone in care nu aplicam creme cu protectie solara din diverse motive.

  • pe decolteu
  • pe degete
  • pe laba piciorului
  • pe ceafa
  • pe pleoape

Recunosc ca cel mai des omit sa aplic SPF pe laba piciorului. Razele soarelui cad perpendicular pe aceasta zona si in fiecare an reusesc sa ma bronzez cu forme, din cauza sandalelor. Ceafa este la fel de neglijata, dar cum nu imi place sa imi prind parul cand ies pe strada, este oarecum protejata de catre par.

Pe decolteu am invatat sa aplic crema cu SPF in strat generos. Imediat mi se inroseste pielea din aceasta zona, pielea fiind foarte sensibila. Ocazional, aplic spf inclusiv pe pleoape, dar cum port ochelari cu filtru UV, pentru mine acest pas este optional.

Sunt curioasa care sunt zonele in care si voi uitati sau efectiv omiteti sa aplicati creme cu protectie solara.bioderma-spf-50

 

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!