Produse de ingrijire a tenului si corespondentele lor

  1. Frumusete
  2. Adauga un comentariu

Ingrijirea tenului a ramas in continuare o prioritate pentru mine. Chiar ieri am cumparat 5 masti asiatice pe care abia astept sa le folosesc. Doar de timp mai am nevoie. In ultima vreme a devenit foarte pretios, si greu de obtinut.

Daca si voi aveti la fel de putin timp ca si mine, haideti sa trecem la treaba. Vom discuta despre serumuri pentru ten si inlocuitoarele lor, in cazul in care Estee Lauder Advance nigh repair vi se pare si voua ca are un pret colosal.

Asadar, daca vreti un dupe pentru serumul Estee Lauder Advance Night Repair, apelati cu incredere la Missha Time Revolution. Pretul sau este doar 1/3 din costul celebrului Advance night repair, iar cantitatea este aproape dubla. Pentru 130 lei, veti cumpara 50 ml de serum, pe cand Estee Lauder costa in jur de 300 lei pentru 30 ml. Ingredientele sunt destul de similare. Il am si eu de prin februarie, si de atunci il folosesc constant. Imi lasa tenul fin, hidratat, catifelat si pregatit pentru urmatorul pas de ingrijire, hidratarea propriu-zisa.

estee-lauder-advance-repair-serum serum-missha

Crema de noapte Cerave PM – The Ordinary Natural Moisturizing Factors. Desi ingredientele nu prea coincid, Cerave PM contine ceramide si un complex de ingrediente mult mai potente si folositoare decat The Ordinary. NMF poate fi o alternativa buna, daca aveti nevoie de o hidratare a tesutului superior al dermei. Daca ne legam de pret, NMF este mai scumpa. Ofera doar 30 ml de produs, care se consuma foarte repede, la pretul de 27 lei.

crema-cerave-pmthe-ordinary-nmf

Cerave PM costa 64 lei, dar are 89 ml produs, si va ajunge lejer 5 luni. Cerave PM poate fi cumparata pe Iherb, pe cand The Ordinary este un brand mai accesibil din punct de vedere al achizitionarii.

Suspensie de acid hialuronic The Ordinary – Hadalabo Gokujyun PREMIUM Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion Toner . Un acid hialuronic ok pentru pretul sau. Il folosesc seara, inainte de serum, sau in combinatie cu Cerave PM, cand imi este prea somn. Costa aproximativ 30 lei pentru 30  Dupa ce voi termina sticluta cu acid hialuronic The Ordinary, cel mai probabil voi comanda din Japonia tonerul cu AH de la Hadalabo. Foarte bine formulat, de altfel.suspensie-acid-hialuronic

 

toner-acid-hialuronic

 

P.S Watermarkul din ultima poza este de fapt id-ul sellerului japonez, recomandat de Ioana, de pe Ebay.

Daca mai aveti idei de alte produse pentru ten formulate foarte bine, si care au inlocuitori mai accesibili ca pret sau locatie de cumparare, do share. :)

Ati folosit vreun produs din cele de mai sus?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!