Urechi sensibile si cercei frumosi

 1. Fashion
 2. 3 Comentarii

In ultima vreme m-a prins febra cerceilor, doar ca ceva ma cam impiedica sa ii cumpar, chiar urechiusele mele dragute care sunt mofturoase si foarte sensibile.cercei eleganti de seara

Am urechile foarte sensibile, insa fac un efort sa le calesc, le bag cu forta cercei care nu sunt de aur si ele protesteaza. Si nu protesteaza mai gentle, ci imi provoaca iritatie, mi se umfla lobul urechii, uneori daca pastrez prea mult cerceii din alte metale in afara de aur ajunge chiar sa imi puroieze urechea in jurul gaurii. Din acest motiv nu pot sa port cercei din aliaje, nici chiar cercei din argint.

Mai demult cand ii schimbam pe cei de aur si bagam oricare alta pereche simteam o arsura de parca era fier rosu si nu o tortita de cercel. Acum stau un pic mai bine, am ajuns sa suport aproximativ o saptamana cerceii, dar cum va ca se inflameaza locul si ma inteapa ii dau repede jos.

Daca am noroc ii pot inlocui cu cei de aur, daca nu astept cateva zile sa se potoleasca durerea, dar de multe ori gaura incepe sa se infunde si iar imi provoaca durere cand vreau sa bag cerceii.

Dar nu renunt, trebuie sa imi educ urechile nu? Dupa 21 de ani ce purtat cercei de aur, vreau sa mai alternez, imi place divesitatea si imi culorile.

M-am indragostit de cerceii din poza, sunt superbi, mi-as chinui din nou urechile din cand in cand pentru a-i purta. :)) Sunt sadica?

Mai are cineva urechi asa de sensibile ca ale mele care refuza diverse metale, aliaje?

3 Comentarii - “Urechi sensibile si cercei frumosi”

  • Maya

   Andreea frumusetea cere sacrificii uneori, iar eu am de fiecare data ghinionul sa patesc si sa am cele mai stupide lucruri. But this is life.

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Revista Avantaje cu cercei Meli Melo cadou » Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!