Manusi groase de iarna animal print

  1. Fashion
  2. 2 Comentarii

Dupa principiul “Iarna car si vara caruta”, weekendul trecut, intr-o zi superba de toamna, am intrat in H&M si am iesit cu o pereche de manusi groase de iarna. Culmea a fost ca anul asta, in luna februarie, ma plimbam cu o prietena prin acelasi H&M de pe Lipscani si am gasit aceeasi pereche de manusi pe care le-am studiat, insa nu le-am mai cumparat. manusi iarna animal printCand afara este un soare atat de placut, temperatura si aerul imi aminteste mai mult de o zi de primavara, cum sa mergi sa iti cumperi manusi si palton? Uitati ca se poate, eu sunt dovada vie ca atunci cand gasesc o super oferta nu o iert, mai ales daca mai leaga amintiri de acel produs. Daca aceeasi pereche de manusi iti apare in fata de doua ori la un intervat de 7-8 luni, cum sa ii rezisti?

Cum iubesc animal print si cum inca se mai poarta si anul aceasta, m-am gandit ca ar merge perfect cu noul meu palton H&M cumparat la inceputul lunii, cand vremea era potrivnica. Dar cum nu se putea ca totul de decurga ok, probabil atrag energiile negative mai des decat cele pozitive, dupa ce am ajuns acasa entuziasmul acela pe care il simti dupa ce iti iei ceva nou a disparut intr-o secunda.

Da, se poate si nu, nu din vina mea. Inainte sa le cumpar le-am inspectat bine, gandindu-ma ca nu le-a luat nimeni pentru ca or fi avand vre-un defect. Le-am intors pe toate partile si am constat ca nu aveau nimic si ca era doar ziua mea norocoasa. Am mers la casa si le-am platit, mi-a scos sistemul de alarma si mi le-a pus in punga, am spus “La revedere” si am plecat. Acasa am vazut ca acolo unde mi-a scos sistemul de alarma, o data cu el mi-a tras si un fir. Pentru o persoana mai indemanatica atunci cand vine vorba de a mesteri si de a coase, poate nu este mare lucru, insa eu care nu ma pricep, m-am ales cu o pereche de manusi cu defect. Se intampla, zic unii, si asa si este.

Tot asa m-am ales cu o pereche de tenisi gauriti atunci cand le-am scos capsa din mijlocul talpii. Da, ati auzit bine! Desteptii din Auchan au dat gaura fix in talpa. Sus aveau si sistem de alarma si atunci cand l-au scos m-am ales si cu doua gauri in partea de sus.

Cu manusile am facut o afacere buna. Am platit doar 10 lei, in conditiile in care pretul intreg a fost de 40 lei. Acum sunt reduceri la H&M, asa ca merita sa dati o fuga. Iar daca sunteti studenti, saptamana asta aveti 20% reducere la toate produsele.

manusi h&mmanusi fara degete manusi groase iarna

2 Comentarii - “Manusi groase de iarna animal print”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!