Lista de dorinte Pandora

  1. Fashion
  2. Adauga un comentariu

Cand credeam ca am reusit sa scap de acest virus numit charmuri Pandora, si nu numai, a aparut colectia de vara Pandora. Am momente in care gandesc limpede: mai bine ma duc sa imi iau ceva din aur, si cand ajung la magazinele cu bijuterii din aur, modelele de inele si cercei, mi se par batranesti, si tot la argint ma intorc.

Desi destul scumpe, pentru 1-2 grame de argint, Pandora a prins atat de bine, si a creat o adevarata isterie. A se verifica cu privirea magazinele, in special in perioada promotiilor. Nu stiu ca va mai tine moda asta, poate si din acest motiv sunt putin reticienta si nu sar imediat sa imi cumpar cate ceva, in schimb recunosc ca imi place. Nu mai sunt chiar atat de entuzismata ca acum un an, cand am primit prima bratara Soufeel, sau ca in primavara cand am primit prima bratara Pandora, dar tot imi mai doresc una-alta.

Wishlist Pandora:

  • imi doresc mult o bratara de piele.bratara piele pandora

Asteptam cu sufletul la gura noua bratara roz caprifoi, eu visam la o bratara corai, in schimb cea aparuta acum e un roz mult mai intens, nu prea pe gustul meu. Trebuie sa o vad in realitate sa ma conving ca nu am nevoie de ea. In schimb o vreau bratara de piele bleu Pandora, pare simpatica

  • talismanul clubului Pandora 2016talismanul clubului pandora 2016

O inimioara facute din alte inimi. Semnifica fanii Pandora interconectati intre ei. Am o slabiciune pentru bratarile cu inima, drept urmare, bratara mea Pandora are inchizatoare o inima.

  • murano cu irizatii

Sunt atat de delicate relativ recentele charmuri murano, incat nu ma pot abtine. Imi trebuie cel putin doua.

  • Elefant norocoselefant pandora

Super cute, imi place dar nu stiu cand il voi cumpara

  • charm pisica

Acum ca nu doar imi plac pisicile, ci am propria mea minune, trebuie neaparat un charm pisica

  • charm avioncharm pisica pandora

Ca si charmul pisica, nu face parte din colectia de vara Pandora, dar sunt piese standard pentru iubitorii de calatorii.

Ar mai fi si alte charmuri, dar ma opresc deocamdata aici.

 

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!