Targuri de weekend in Bucuresti februarie

  1. Evenimente
  2. Adauga un comentariu

Am mai mentionat si in alte articole ca imi place sa ajung pe la diverse targuri. Fie ca sunt targuri de haine, de bijuterii, expozitii de animalute sau targuri de mancare, imi place sa ajung pe acolo si sa ma bucur de atmosfera. De dat going, dau la multe, dar din lipsa de prieteni disponibili, pe multe reusesc sa le ratez – nu imi place sa merg singura.

Acum ca primavara ne bate la usa, mi-am propus sa ajung la cat mai multe targuri de weekend. Si voi incerca sa le mentionez pe blog in articole, ca sa mergeti si voi.

De ce particip la targuri?

Desi sunt o tranditionalista si o persoana destul de conservatoare, simt nevoia de a mai schimba placa. Imi place sa fac si lucruri noi, desi ma urnesc mai greu, o fac. Targurile sunt ceva nou de fiecare data. Oameni noi, produse noi, experiente noi, promotii noi. Ce poate fi mai fain decat toate lucruruiel astea intr-un singur loc?

Am selectat pentru voi cele mai interesante targuri si evenimente din Bucuresti pentru sfarsitul lunii februarie.

Dichisar de Martisor  – unde vom gasi bijuterii handmade, accesorii, si ceva papa bun. Perioada 25-26 februarie, intrare gratuita. Zona Piata Unirii, Bucuresti.dichisar

Bounty Fair targ de Martisor. – vom gasi martisoare lucrate manual, ateliere de creat martisoare, piese de teatru. Perioada 25-26 februarie. Intrare cu bilet 8 lei. Casa Universitarilor

Half is Free – un targ la care m-am obisnuit sa merg. Va fi a treia editie la care voi ajunge si eu. Veti gasi imbracaminte de designer, accesorii, parfumuri, si nu in ultimul rand Melkior. Andreea Esca probabil va si ea prezenta, asa cum ne-a obisnuit pana acum. Toate produsele vor fi la jumatate de pret! Zona Piata Cosbuc, Crystal Ball Room, intrare gratuita.

Second Change Yard Sale –  targ exclusiv de bijuterii si accesorii. Zona muzelui Taranului Roman. Bd Mihalache. 26 februarie.half is free

Meat Busters Pop-Up, in mansarda Simbio – hamburgeri si alte nebunii. imi doresc sa ajung la un asemenea targ de jumatate de an. Deja salivez la gandul unui burger bine facut, si a unei chifle proaspette, plus castraveti murati si sosuri care ingrasa.

Ikea Popas Urban. Un loc special amenajat pe Calea Victoriei, unde te poti relaxa intr-un ambient placut. Am trecut pe acolo si am aruncat un ochi in vitrina. Arata bine, primitor, iar cafeau e din partea casei. Weekendul acesta au ateliere de creat martisoare pentru copii si parinti. Intrare gratuita. – pana pe 28 februarie.

Acestea ar fi cele mai importante targuri ale sfarsitului de iarna. Majoritatea ne asteapta cu martisoare, cu accesorii, promotii, voie buna, ceva bun pentru stomac, cu grija pentru portofel si dragoste pentru frumos si unicitate.

Va place sa participati la evenimente de genul?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!