Targ Cosmobeauty 13-15 Martie Sala Polivalenta

  1. Evenimente
  2. 3 Comentarii

Se apropie cu pasi repezi, Cosmobeauty, cel mai important targ de beauty din Bucuresti, si bineinteles din tara. Anul acesta ne vedem la targul de beauty Cosmobeauty de la Sala Polivalenta, in data de 13, 14 si 15 martie.

Anul acesta este prima data cand particip la Cosmobeauty si sunt fericita sa va anunt ca nu doar in calitate de simplu vizitator, ci de blogger partener Cosmobeauty.

Va astept la targ sa descoperim impreuna cele mai noi produse, branduri de renume, specialisti din domeniul frumusetii, al ingrijirii, dar si a altor sectoare complementare precum: medicina estetica, noutati si procedeuri din saloanele de infrumusetare, clinici si Spa-uri.

BB Cream Skin79

Pe langa noutatile si brandurile pe care le vom gasi la targul Cosmobeauty, organizatorii ne promit ca vom gasi oferte promotionale si reduceri de pret pentru vizitatorii targului.

Cosmobeauty reuneste aspecte de maxim interes: Estetica aplicata ( cosmetica faciala si corporala, coafura, makeup, aparatura si echipamente, manichiura-pedichiura, masoterapie, etc) si Medicina estetica tocmai pentru a oferi profesionistilor din aceste domenii o perspectiva de informare la 360°, intr-o piata in cautare de repere, profesionalism si calitate.

Si in aceasta editie, vizitatorii vor avea parte de prezentari la scena deschisa ce vor cuprinde demonstratii de machiaj, demonstratii de coafura, concursuri, seminarii si intalniri cu personaje importante din lumea de beauty de la noi si din Europa.

Sunt tare curioasa ce firme vor participa la Cosmobeauty in 2015. Daca si voi sunteti curioase de acest lucru, va invit sa ramaneti alaturi de mine, pentru ca urmeaza sa aflam impreuna detalii despre companiile care ne vor onora cu prezenta in perioada 13-15 martie.

*poza cu titlu de prezentare

Ne vedem curand la targul Cosmobeauty in perioada 13-15 martie.

3 Comentarii - “Targ Cosmobeauty 13-15 Martie Sala Polivalenta”

  1. Lory's Blog

    Exact la firmele participante ma gandesc! Am primit de ziua mea niste banuti si astept sa vedem cine va fi acolo…poate ajung si eu si ma delectez cu niste produse bune…ca si asa lista mea de dorinte nu se mai opreste :))
    Felicitari si pupici

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Oja duo chrome Max Factor Fantasy Fire - Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!