Schimbare de look pe Maya Secret

  1. Evenimente
  2. Adauga un comentariu

Dupa 2 ani in care blogul meu a purtat acelasi outfit, am reusit sa ii facem o schimbare de look! Noua tema ma face sa pornesc cu mai mult curaj si ma determina sa vin cu articole mai interesante pentru voi, cu poze mai bune, cu idei noi si proaspete.

Ce am schimbat la blog? In primul rand am renuntat la movul acela care predomina in tema veche, am venit cu poze mai mari, cu un slider care sa va ajute sa navigati mai usor in categoriile in care scriu cel mai des.schimbare-de-look

Am renuntat si la bannerul vechi care deja mi se parea ca este mult prea copilaresc si am ales sa mergem pe un stil mai clasic, simplu dar elegant. In sfarsit am reusit sa adaug si o pagina de contact, pe care mi-o doream de foarte multa vreme.

Pentru a nu va plictisi sa dati scroll atunci cand ajungeti in partea de jos a blogului, sagetica din dreapta este menita sa va usureze munca si sa va propulseze in partea de sus a paginii. Pe langa aceste mici artificii, am adaugat si un buton de Instagram, prin care imi puteti urmari activitatea si din acea retea sociala, am adaugat si contul de Pinstagram. Mai gasiti butonul pentru Facebook, Twitter, g+ si RSS Nu uitati sa imi dati Follow. :)

Tot in partea de sus a blogului, gasiti toate categoriile pe care le puteti accesa in functie de preferinte.

In general am incercat sa mergem pe simplitate si usurinta in navigare. Sper ca am reusit si ca veti reveni cu mai mult drag pe blogul Maya Secret, de acum incolo.

Multumiri programatorului si designerului de serviciu, Stef, fara de care nu as fi reusit sa fac aceasta schimbare de look.

Cum vi se pare noua tema? Feedback-ul vostru este mai mult decat binevenit si m-ar ajuta foarte mult :)

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!