Dinti mai albi cu IWhite 2

  1. Evenimente
  2. Adauga un comentariu

Despre frica mea de dentist v-am mai povestit cu diferite ocazii. Tremur pe scaunul de dentist, chiar si atunci cand ma duc sa imi fac un detartraj si un periaj profesional, ce sa ma spun de alte interventii mai complicate? Atunci sunt literalmente lesinata. Cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa imi fac o noua programare la dentist, luna viitoare incep iar tortura. Inainte de asta planuiesc sa imi albesc dintii acasa, fara sa tremur de spaima, fara durere, fara lampi cu zoom si alte nebunii, doar eu si noul kit IWhite 2.

Auzisem numai lucruri bune despre predecesorul sau, kitul de albire al dintilor Iwhite 1, insa nu am avut ocazia sa il incerc. Foarte bine, asa pot sa incerc direct varianta imbunatatita a acestuia, fratele proaspat lansat in farmaciile Sensiblu, care se lauda ca poate sa albeasca dintii cu pana la 8 nuante.

Cum urmeaza sa imi fac niste plombite, am zis sa incerc inainte albirea dintilor acasa, si dupa sa vedem ce se intampla. Kitul IWhite 2, contine 5 doze duble, aplicate pe niste gutiere care contin deja gel. Acestea se pozitioneaza pe partea de sus, dar si pe dintii de jos, se tin 20 minute si dupa se dau jos, clatesti gura cu apa si gata. Inainte de aceasta operatiune, adica inainte sa pui gutierele, trebuie sa te speli pe dinti.iwhite

Pe langa faptul ca promite sa albeasca profesional dintii la noi acasa, kitul IWhite 2, promite sa scoata petele de pe dinti, si in acelasi timp sa refaca smaltul dentar.

”Noul kit profesional pentru albirea dinților, iWhite2, este varianta îmbunătățita a kitul iWhite lansat in România, anul trecut, exclusiv în farmaciile Sensiblu. Pe lângă beneficiile de albire INSTANTĂ, înlăturarea petelor de la suprafața și interiorul dinților și întărirea a acestora, noul iWhite2 ajută și la refacerea smalțului dentar datorită micro-cristalelor albe pe care le conține”.

Maine voi incerca sa imi fac timp 20 minute, si sa incerc primul meu kit profesional pentru albirea dintilor. Voi reveni cu impresii cat de curand.

Elena Gheorghe este imaginea noului produs IWhite. Mie imi este tare draga, canta foarte bine live, este simpatica, frumoasa si arata tare bine, cu toate ca este mamica de baietel. Nu cred ca gaseau un artist mai complex pentru imaginea IWhite.12688367_1024979020873610_4443099831923187974_n

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!