Cirque du Soleil schimba oameni si perceptii

  1. Evenimente
  2. 1 Comentariu

Prima data cand am fost la circ eram atat de mica, incat abia mai am cateva flash-uri pe care ma straduiesc pe cat posibil sa le tin aprinse, pentru a le putea povesti si copiilor mei, atunci cand va fi cazul. Imi amintesc locul unde eram amplasat circul, un loc pe care acum s-a construit mall-ul din oras, imi amintesc ca m-am plimbat cu poneiul, ca am stat pentru prima si singura data din viata mea pe capul elefantului. Ce nu as da sa am acum cateva poze din acea perioada.

Cirque-du-Soleil-Quidam-Bucuresti

Copilaria a trecut, dar bucuria de a participa din nou intr-o astfel de lume, este nemasurabila.

De ce imi doresc sa particip la un spectacol Cirque du Soleil?

Pentru ca Cirque du Soleil intrece pe departe tot ceea ce am vazut si stiam despre lumea circului. Cirque Du Soleil inseamna arta pura, arta potrivita tuturor varstelor, arta care te aduce din nou la origini si in acelasi timp, este cea care te compleseste din punct de vedere vizual, spiritual, auditiv. Sunt sigura ca o data ce voi pasi in sala de spectacol, nu voi mai iesi aceeasi. Imaginatie, jocuri de culori, veselie, muzica, toate se vor impleti ca intr-un basm, iar eu voi trai experienta vietii mele. Sunt sigura ca ma va incarca de energie, creativitate si optimism, exact de ceea ce am nevoie sa trec peste o perioada nu prea stralucita din viata mea.

Imposibilul nu exista in marea familie Cirque du Soleil, indiferent de reprezentatia pe care o veti alege, veti vedea ca am dreptate. Imaginatia este limita lor, iar imaginatia dupa cum stim cu totii, nu are limite.

Istoria Cirque du Soleil a inceput sa se scrie in anul 1986, atunci cand 20 de artisti stradali au decis sa isi arate maiestria si priceperea.Acum dupa aproape 20 de ani, compania are 4000 de angajati, printre care 1200 de artisti din apoape 50 de tari.

Anul acesta Cirque du Soleil vine la Bucuresti cu renumitul spectacol Quidam. Acesta a avut premiera mondiala in anul 1996 si de atunci magia sa se pastreaza in continuare vie, prin reprezentatiile exceptionale si fara de cusur ale celor 45 de artisti de top, acrobati, muzicieni, cantareti si actori.

Sper sa am onoarea de a intra pret de cateva ore in exclusivista lume Cirque du Soleil. De voi avea acest privilegiu, veti fi primii care veti afla detalii despre cel mai ravnit spectacol al anului: Quidam.

V-ar place sa luati parte la un spectacol Cirque du Soleil?

Un Comentariu - “Cirque du Soleil schimba oameni si perceptii”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!