Boots livreaza si in Romania

  1. Evenimente
  2. 2 Comentarii

Am primit o veste buna in mijlocul amiezii: magazinul online Boots livreaza si in Romania. Nu pot sa spun decat un mare Yey si sa imi pregatesc portofelul si lista de dorinte pentru o viitoare comanda Boots.

In sfarsit avem acces la toate marile branduri englezesti si nu numai, pe care marele Boots le vinde. Cum saptamana trecuta am avut ocazia sa ma plimb intr-un magazin fizic Boots si sa ma intorc cu sange rau din cauza lipsei acute de timp, as fi stat in magazinul ala cel putin 2 ore fara sa ma plictisesc, acum pot sa comand si de acasa.

Un mic-mare detaliu este putin incomod si anume taxa de transport de 10 lire. Ca sa fie intr-adevar convenabil, cel mai bine ar fi sa plasam comenzi comune, impreuna cu prietenele, totusi 60 lei doar transportul nu este o suma foarte mica.

Trecand peste acest aspect, bine te-am gasit Boots. Acum avem frau liber la branduri mari pe care noi doar le visam in Romania.

Olay, Smashbox, Revlon, Origins, Collection, Aussie, Tresemme, Carmex, Batiste si multe altele. Daca o parte din brandurile enumerate se gaseau timid la noi, sau ne-au parasit tara intre timp, acum avem acces la intreaga lor gama de produse.

Pana pe 25 iunie avem 10% reducere daca folosit codul primit pe email.boots

 

2 Comentarii - “Boots livreaza si in Romania”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!