Azi e despre noi

  1. Evenimente
  2. Adauga un comentariu

Pe 8 martie sarbatorim ziua femeii si ziua mamei. Ce sarbatoare poate fi mai frumoasa pentru un inceput de primavara perfect?

Cand eram mica asteptam cu sufletul la gura aceasta zi. Ne pregateam din timp, cumparam cadouri din banii econmisiti, si cu ce bucurie veneam acasa cu punguta de cadou si cu ghioceii in mana. La scoala era sarbatoare, pe strada oameni cu flori, totul era perfect.

Intre timp am crescut, totul arata putin diferit. In adancul sufletului meu ma bucur la fel de mult, dar parca cu putina nostalgie dupa vremurile trecute. Timpul zboara atat, dar atat de repede. Cateva dintre fostele mele colege sunt deja mame cu un copil, sau chiar doi. Eu am alte planuri deocamdata, dar asta nu inseamna ca nu ma bucur de 8 martie, doar este si ziua internationala a femeii.

Ce va doresc de 8 martie?

Nimic mai mult decat ceea ce meritati, dragile mele.ziua femeii

Ce merita o femeie?

Sa fie iubita, respectata, adorata si adulata in fiecare zi de barbatii care o inconjoara. Asta nu inseamna ca nu ne trebuie o zi doar a noastra, dar ar fi frumos sa ne fie recunoscute meritele in fiecare zi. Fara noi, nu ar exista viata, fara noi barbatii ar realiza ca totul este mult mai dificil si ar duce dorul inclusiv cicalelilor si micilor certuri.

Ce va sfatuiesc?

Aveti grija de voi, nu acceptati sa fiti tratate in maniere in care nu trebuie sa fie tratate nicio fiinta. Meritati mai mult! Nu acceptati violenta domestica, nu acceptati nici macar agresiuni verbale. Aveti grija de viata si sanatatea voastra, meritati mai mult si mai bun.

In incheiere vreau sa va mai spun doar atat:

La multi ani si o primavara de poveste!

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!