Am prins Pokemoni la Douglas

  1. Evenimente
  2. 1 Comentariu

M-a prins si pe mine nebunia cu Pokemon Go. Si asta pentru ca in copilarie urmaream cu drag fiecare episod din celebrul desen animat. Cumparam cornuri Chipicao, colectionam suprize cu pokemoni, si parca aveam si un album.

O parte dintre cei care habar nu au auzit de Pokemon, decat acum cand s-a lansat jocul Pokemon Go, isi dau cu parerea. De multe ori o fac cu glas tare, ca nu cumva sa nu ii auzi. Pe net jignesc, cand se vede clar ca o parte dintre ei au ramas corijenti la limba romana.

Cel mai bine este sa isi vada fiecare de treaba lui. Suntem liberi sa facem ce vrem, atata timp cat nu incalcam vreo lege. Nu-i asa?

Nu sunt eu cel mai mare fan al jocului Pokemon Go. Drept urmare, abia am ajuns la nivelul 13. Insa imi place ca ma scoate in unele seri la plimbare prin Herestrau, prin Cismigiu. Si pe langa plimbarea propriu-zisa, tonusul capatat datorita km parcursi pe jos, mai prind si cate un pokemon. :)

Douglas a organizat un eveniment pe Facebook, in care anunta ca in preajma magazinului Douglas din AFI, vor fi pokemoni, va fi distractie si vor fi premii.

M-am dusin AFI cu intentia de a da o raita prin magazinul C&A. Acesta avea reduceri de 50% din pretul deja redus, si daca tot m-am nimerit acolo pe seara, am intrat si in Douglas.

La intrare era o fata draguta. Am pornit jocul, am prins un Drowzee, si i l-am aratat fetei. Mai apoi am tras la sorti un biletel roz, si am castigat o pensula de stippling pentru fond de ten. Dragut, nu-i asa? M-am luat cu pozele si am uitat sa cer o mostra de fond de ten Double Wear, o voi face data viitoare.pensula fond ten

Douglas nu este prima data cand organizeaza evenimente interesante, deschise publicului larg. Practic oricine putea sa mearga sa prinda un pokemon si sa traga un biletel, inclusiv baietii.

Evenimentul a avut loc pe parcursul doar a catorva ore, asa ca nu am avut cum sa va anunt si nici nu stiam exact ce trebuie facut. Am vazut abia la fata locului, si era deja ora 7 cand am ajuns, la 8 terminanadu-se distractia.

O idee faina si binevenita de atragere a clientilor. Nu vi se pare?pensula stippling douglas

Un Comentariu - “Am prins Pokemoni la Douglas”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!