Rezultate Bac 2011-dezastru national

  1. Diverse, Monden
  2. 3 Comentarii

Nu  pot sa cred cum anul acesta absolventii de liceu nu au fost in stare sa ia macar un 5…

Toti dau vina pe sistem, pe profesori, pe camerele de supravegheat. Anul acesta nu a mai fost voie cu telefoane mobile, dar ce credeti dragii mei ca acum 2 ani era voie? Predam tot ce aveam inclusiv gentile intr-o sala la parter, cu proces verbal.

Sincer scuze nu sunt, nu se astepta nimeni sa luati 10 dar nici macar un 5 si media finala 6? Rezultatele la Bac 2011 sunt cele mai groaznice de pana acum, aceste masuri de punere a camerelor and so on au inceput sa fie puse in discutie inca de acum doi ani- deci intr-un fel sau altul trebuia sa fiti pregatiti.

Cand vad ditamai baietii ca dau interviuri pe la stirile Pro-tv si pe alte canale de televiziune cum ca ei nu au trecut, se lauda in gura mare la tv, ma intreb cum  Doamne iarta-ma nu le e rusine si mai apar si in fata unei tari intregi. Sa nu ma intelegeti gresit, eu urasc tocilarii dar in acelasi timp nu pot sa cred ca multi nu au fost in stare macar sa promoveze.

Anul acesta Bac-ul a avut cu o proba mai putin, la romana si cealalta proba orala la alegere s-au dat calificative, exact ca la clasele I-IV. Am vazut elevi care cautau ca disperatii pe net variantele din anii trecuti. Noi am avut 100 de variante la fiecare materie! 100 de variante la fiecare punct. Socotiti si voi si vedeti cand a fost mai greu.

Ma intreb cati studenti vor mai avea acum facultatile? Ce medii de inscriere vor fi, cu siguranta ca vor scade chiar cu mai mult de 1 punct. Este foarte trist ce se intampla. intr-un fel imi e si mila de ei, dar cum noi cei din celelalte generatii am fost in stare sa invatam pentru 4 probe, sa tremuram pana si la examenele orale, mila mea devine aproape 0.

Si acum sa dezbat putin problema subiectelor de matematica de la Bac 2011. AU FOST GRELE! In fiecare an sunt grele, asa se plang toti. dar nu se gandesc nicio clipa: “mai, eu nu sunt in stare sa invat matematica, nu imi place, o detest, de ce sa imi bat capul cu ea etc” si cand intra la liceu se inscriu la Profilul Real unde au M1, M2, M3 and so on. Cand va inscrieti la liceu nu va ganditi ca la urma veti avea de sustinut un examen de Bacalaureat? Poate nu stiati dar sunt si alte Profiluri la care nu veti avea nevoie de matematica.

Am vazut elevi care au luat la Matematica nota de trecere si la Biologie au cazut. Pai se poate asa ceva? :)) Sau am vazut la stiri cum filmau cameramanii listele si erau la Matematica note de 1 de sus pana jos! 1= punctul din oficiu. Mai aveti ceva de adaugat?

Sistemul de invatamant e din ce in ce mai bolnav si elevii din ce in ce mai distrasi. Ma intreb cum va fi examenul la anul?

3 Comentarii - “Rezultate Bac 2011-dezastru national”

  1. Lenu

    Oare de ce mereu sunt bagati toti in aceeasi oala? Daca ati fi fost in sala macar 30 de minute sa vedeti cum practicau profesorii supraveghetori metode de intimidare asupra elevilor nu ati mai zice nimic!!!Cand tu ai scrise deja 6(sase) pagini la matematica si vine inspactie de la inspectorat si in momentul cand vede ca esti elev la seral si ai scris atat te controleaza corporal si dupa ce tot nu gaseste absolut nimic, spune ca nu se poate, trebuie sa fie un hands-free si un tel ca altfel nu aveam cum sa scriu atat….sa va vad eu atunci daca dupa aceste tratament asociat cu urletele de rigoare mai puteti scrie ceva sau judeca logic…as vrea sa vad… si apoi sa judecati

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!