Danone a crescut mare

  1. Dieta
  2. 1 Comentariu

Astazi sunt vesela, nu mai am motive pentru a scrie un articol grumpy. Ma rog, ar mai fi cateva incidente care bineinteles, ca s-au legat de mine si m-au lovit direct, insa acum nu vreau sa ma gandesc la ele, sunt fericita si optimista. Am sa va povestesc despre ele cu o alta ocazie.danone

Haideti sa vorbim despre una din marile mele placeri vinovate si anume iaurturile. V-am povestit de mai multe ori pe blog despre diverse tipuri de iaurturi, ba v-am recomandat cateva pe care le consum frecvent.

Danone a implinit 15 ani de cand se afla pe piata din Romania si sarbatoreste alaturi de noi printr-o noua campanie. Cum am fost atat de incantata de evenimentul de lansare a produselor Activia la care am participat in luna Februarie, mi-am zis ca trebuie sa verific si siteul oficial Danone pentru a-mi face o parere.

Ei bine, cred ca rar se mai gaseste o persoana cu ochi mai critici decat mine atunci cand vine vorba de functionalitatea unui site. Primul lucru care iti sare in ochi este desigur designul. Poate fi cel mai fain template de blog/ site, dar daca il mai vad in alte 100 de locuri, nu ma impresioneaza catusi de muti. Nu este cazul si siteului Danone, care m-a intampinat cu un template simplu, curat, iesind in evidenta doar doua nuante: alb si albastru.

Al doilea lucru care m-a facut sa spun un big Yes, este faptul ca am gasit foarte usor casuta de search (partea dreapta sus). Eu sunt omul cu searchul, nu am timp si nici chef sa caut prin zeci de pagini, asa ca functia de search este o gura de aer.

In al treilea rand este user friendly atat pe partea de desktop, cat si pe cea de device-uri mobile. Intru in fiecare zi de pe laptop pe diverse siteuri si daca acestea nu reusesc sa tina pasul cu tehnologia, sunt degeaba, dupa parerea mea.

Din fericire nu am gasit nimic de reprosat si spun asta cu cea mai mare sinceritate.

La multi ani, Danone!

Un Comentariu - “Danone a crescut mare”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!