Concurs castiga un parfum

  1. Concursuri
  2. 1 Comentariu

Ce spuneti de un concurs avand ca premiu un parfum minunat? V-am spus ca pe facebook ca urmeaza un concurs parfumat. Sa nu va mai tin in suspans, puteti castiga un parfum de dama in valoare de 123 lei. regulile sunt simple.concusrs-fmPremiul consta intr-un parfum FM 294 in valoare de 123 lei, un parfum feminin cum va spuneam mai devreme. Ca sa va convingeti de acest lucru va fac cunostinta cu notele acestui parfum: piper roz, trandafir, freziei, de patchouli si a cedrului, cu bujori, litchi si ambra, o incantare pentru simturi.

Un parfum de dama suav si delicat special creat pentru o femeie moderna. Notele de trandafir ofera o adiere proaspata, notele de bujori si frezie te duc cu gandul la o gradina plina de flori dupa o ploaie recoroasa, litchi si patchouli te vor purta cu gandul pe meleaguri exotice.

Pentru a avea sansa sa castigati acest parfum deosebit, trebuie sa urmati niste reguli simple: doua likeuri, un share si un comentariu. Ce poate fi mai usor de atat? Concursul este sponsorizat de FM Bacau, caruia vreau sa ii multumesc pe aceasta cale.

Concursul se desfasoara in perioada 9- 20 Iunie si castigatorul va fi ales random.

 

 

Un Comentariu - “Concurs castiga un parfum”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!