Flyer Oriflame de Mos Nicolae

  1. Cataloage Online
  2. Adauga un comentariu

Idei de cadouri de Sfantul Nicolae? Oriflame vine in ajutorul nostru cu un nou flyer pentru a ne usura deciziile si cumparaturile de ultim moment. Trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut un flyer Oriflame cu mai multe oferte, de preturi nu ma pot plange pentru ca sunt foarte bune.

catalog oriflame

Apa de toaleta Eclat la pretul de 49,99 lei.

Sunt fericita posesoare a unui parfum de colectie Oriflame desi in momentul in care l-am cumparat aparea destul de rar in catalog, nu l-am mai vazut in campaniile Oriflame de cativa ani, sper ca nu ma insel. Este vorba de PARFUM ECLAT. Primul si singurul meu parfum, ce apa de toaleta, apa de parfum, eu am parfumul si ma mandresc cu asta. Va urma un review curand. :)  Apropo de parfum de poveste, abia astept sa incerc More by Demi.

Totusi daca parfumul nu mai este disponibil puteti incerca apa de toaleta care ar trebui sa miroase asemanator, singura diferenta ar fi pretul si persistenta.

Pudra de fata Oriflame – pret 11.99 lei.

Un pret incredibil de accesibil pentru o pudra de fata, pretul vechi fiind de 40 lei. Daca avei un ten deschis la culoare sau mai pe romaneste sunteti palide ca mine, atunci vi se va potrivi nuanta LIGHT.

Apa de toaleta S8 pentru el miroase incredibil de bine, unul dintre putinele parfumuri masculine care chiar imi plac.  pret 37.99 lei

Bineinteles ca nu putea sa lipsesc din catalogul Oriflame, pardon, este vorba de cealalta Rapunzel. :))

Cana Rapunzel – Tangled pret 14.99 lei  O cana draguta pentru o fetita dulce.

Intregul flyer cu oferte de Mos Nicolae il gasiti aici  Atentie la perioada foarte scurta de valabilitate a ofertei.

parfum eclat rapunzel

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!