Cele mai noi produse Oriflame C12

  1. Cataloage Online
  2. 1 Comentariu

Cum toamna nu se numara doar bobocii, ci si noutatile in materie de frumusete si moda, astazi vom vorbi despre cele mai noi produse Oriflame lansate in luna Septembrie.mascara 5 in 1 oriflame
La inceput de toamna, avem si un catalog nou Oriflame C12, campania C12 Oriflame fiind in plina desfasurare. Am rasfaoit catalogul si am vazut deja ca o parte din noutati le putem comanda prin reprezentati sau chiar noi insine direct pe site. Am vazut si noul flyer Oriflame C12 din care mi-a facut cu ochiul un parfum de poseta, mic si dragut, pe care abia astept sa il testez intr-un magazin Oriflame, este vorba despre apa de toaleta Gateaway la pretul de 14.99 lei.

Pilă de unghii The ONE, Oriflame, cod 27570Revenind la noutati, eu ma focusez pe reduceri de regula, am vazut ca se lanseaza produse noi din gama The One. Asa ca toamna aceasta vom avea farduri cremoase The One in nuante perlate de gri, bej, plum si alb la pretul de 24.99 lei. Pe langa farduri vom putea incerca si noul rimel The One, noul balsam de buze The One, noile rujuri The One Triple Core, dar si o Crema Corectoare CC Cream Oriflame la pretul de 29.99 lei.

Balsam de buze The ONE BB Balm, Oriflame, cod 30717CC Cream Oriflame il gasiti deja in ultimul catalog C12, fiind disponibil in doua nuante. Tot in catalogul C12 s-au lansat cateva produse de ingrijire a unghiilor The ONE printre care un base coat si un top coat.

Cremă colorată corectoare FPS 20, Oriflame

Cum si barbatii au nevoie din cand in cand de o mica atentie, parfumul Oriflame Be the legend, transmite mai mult decat un mesaj. Sunt tare curioasa care va fi pretul acestuia si desigur ma intereseaza si notele, nu stiu cum sunt ai vostri, dar Legenda din viata mea e tare pretentioasa. :)Apă de toaletă Be the Legend, Oriflame 2Acestea fiind spuse, va las cu ultimul catalog Oriflame C12 si cu noutatile din aceasta toamna. In incheiere vreau sa mentionez colaborare dintre Oriflame si Remington. Cele mai rapide si norocoase consultate, au reusit sa isi comande din catalogul C12 un ondulator Remington la pretul de 99lei, redus de la 149 lei. Speram ca pe viitor sa mai vedem astfel de colaborari care se pare ca au prins foarte bine la public. :)

Ruj The ONE Triple Core, Oriflame 4

Un Comentariu - “Cele mai noi produse Oriflame C12”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!