Revista Avantaje cu cercei Meli Melo cadou

  1. Reviste cu Cadouri
  2. 3 Comentarii

Revista Avantaje are cadou o pereche de cercei Meli Melo in luna iulie. Am cautat revista Avantaje special pentru voi la rafturile din Inmedio si am gasit-o cu diverse modele de cercei. Zilele trecute v-am povestit despre revistele lunii si despre revistele cu cadouri in Iulie 2014.revista avantaje cu cadou

Dupa cum v-am povestit intr-un alt articol, din pacate nu pot purta cercei care sunt din alt material in afara de aur. Mi se umfla lobul urechii, dandu-mi o alergie urata, sa nu mai spun ca incep sa mi se astupe gaurile foarte repede. Eu am renuntat sa mai port cercei din aliaj, nici macar cercei din argint nu suport.

Daca sunteti norocoase si nu aveti o asemenea problema, puteti sa cautati la chioscurile de ziare revista Avantaje cu cadou cercei Meli Melo. Partea buna este ca pretul revistei nu a avut de suferit, revista Avantaje cu cadou avand pretul de 7.99lei.

Cerceii Meli Melo oferiti cadou la revista Avantaje nu m-au dat pe spate. Sunt dintr-un material care imita bronzul, iar modelele difera in functie de noroc. Am vazut de la cercei rotunzi, pana la cercei cu pene. Cerceii cu pene au fost singurii care mi-ar fi placut si care probabil i-as fi cumparat in cazul in care as fi putut purta cercei de tot felul. Nu se poate, asa ca raman la cerceii de aur.

Pentru voi am facut cateva poze cu telefonul revistei. Din pacate pozele sunt facute cu telefonul (stiti ca la noi in magazine nu ai voie sa faci nici macar o poza) asa ca scuzati claritatea.

Acestea sunt cateva modele de cercei Meli Melo pe care i-am vazut ca se ofera cadou la revista Avantaje. Cu siguranta sunt mai multe modele, asa ca merita sa aruncati un ochi cand treceti pe langa un Inmedio sau un chiosc de ziare. Din experienta mea cu magazinele Meli Melo, asemenea perechi de cercei sunt scosi ocazional la reduceri, de cele mai multe ori fiind la pretul fix de 10lei.

Acum ramane la latitudinea voastra daca vreti sa cumparati cercei Meli Melo oferiti cadou de revista Avantaje. Eu as fi preferat ceva mai de sezon: o lotiune cu spf, un mini prosop pentru plaja, o pereche de ochelari de soare, o oja neon, o apa termala etc.

Cum vi se pare cadoul oferit de revista Avantaje in luna iulie?

revista avantaje cercei meli melocercei meli melo avantaje iulieavantaje iulie cercei meli melo

3 Comentarii - “Revista Avantaje cu cercei Meli Melo cadou”

  1. Lamiita Durac

    Sunt foarte draguti , mie imi plac si port tot felul de cercei ,tot felul de gablonturi :D nu mai port aur de foarte mult timp , nici inel …nimic , nu ma mai tenteaza.

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!