Cosmetice Nyx Romania siteuri si preturi

  1. Frumusete, Make-up, Review
  2. 23 Comentarii

Produse Nyx, acest lucru este pe buzele multor fete care au facut cunostinta cu firma Nyx. Pana anul trecut a existat o firma din Iasi care a comercializat produse Nyx in Romania…
Din nefericire acum nu mai gasesti produse Nyx decat daca stai sau vizitezi Capitala.
Pentru fetele care isi doresc inca produse Nyx dar nu sunt din Bucuresti, puteti sa le cumparati online. Majoritatea fetelor dau comanda de produse Nyx de pe siteul Cherry Culture insa transportule este foarte scump daca vrei sa iti cumperi doar 2-3 produse pentru sufletelul tau. Merita sa cumperi de pe acest site doar daca te aliezi cu cateva prietene si dati o singura comanda. Cherry Culture are multe perioade in care cosmeticele sunt la reducere, cu toate astea veti gasi preturi bune de doar cativa dolari in tot tipul anului. Cum spuneam si mai devreme un mare minus este costul transportului.
Mai am o varianta pentru voi, siteul Pork Daisy este un site exclusiv cu produse Nyx, preturile sunt o idee mai mari decat cele de pe Cherry Culture insa transortul este foarte ieftin, pentru un creion Jumbo Milk veti plati doar 15lei cu tot cu transport, pe cand pe Cherry culture se va ajunge la aproximativ 13$ adica 36lei. In vacanta voi da cu siguranta comanda de pe Pork Daisy si am sa va povestesc in ca timp a ajuns comanda si daca totul a decurs bine. Intre siteul Cherry Culture si Pork Daisy il aleg pe Pork Daisy doar pentru ca transportul este mai convenabil, insa daca as da comanda pe Cherry culture cu mai multe fete as dori sa incerc si alte branduri care se gasesc pe acest site. Parerea mea este ca nu merita sa dau comanda pe Cherry Culture si sa platesc aproximativ 18 lei prin intermediul unei persoane doar pentru un simplu ruj, deoarece nu se renteaza, bineinteles ca pentru o comanda de 10 produse este chiar acceptabil.
Pentru persoanele care nu au mai auzit pana acum de brandul Nyx trebuie sa stiti ca sunt produse americane si ca sunt si vedete de la Hollywood care le folosesc. Mayte Perroni a fost aleasa ambasadoare a brandului Nyx. Pe Mayte Perroni o stiti probabil din Rebelde :)) Asta in cazul in care v-ati uitat la serial :D
Revenind la brandul Nyx, puteti gasi cam tot ce va doriti. In topul preferintelor se afla Jumbo Milk un creion miraculos spun unele fete, pentru altele este o dezamagire totala. Pana acum nu am reusit sa pun mana pe vre-o unul :(

Pe locul 2 in topul preferintelor fetelor care folosesc Nyx sunt rujurile Round Lipstick disponibil in o multime de nuante. 3. Tot in top ar fi si glossurile Nyx, cele mai ieftine dar si cele mai cunoscute sunt: Nyx Round Lipgloss. Mai puteti gasi si Fond de ten Nyx,  Creion Jumbo pentru buze si pleoape, Farduri Nyx, blushuri Nyx, oje Nyx,   Pana acum am un ruj Nyx, un gloss Nyx, un dermatograf si un concelar. Am sa revin cu swatchuri in viitorul apropiat. Acum sunt cam stresata de examene.

V-am pupat.

Maya

23 Comentarii - “Cosmetice Nyx Romania siteuri si preturi”

  1. maria

    Buna , in legatura cu site-ul Pork Daisy , am intrat si cred ca daca dau comanda , plata se face doar cu cardul si eu am doar 18 ani deci nu pot plati asa . Pacat ca imi plac foarte mult rujurile NYX .Este un site american si probabil de aceea plata se face prin card . Oricum nu prea stiu cum stau lucrurile poate ma poate lamuri cineva , daca pot da comanda si cum se poate plati , cum primesc comanda. Multumesc.

    Reply
    • eStef

      Buna Maria :)
      Am sa iti explic maine intr-un alt comentariu cum stau lucrurile. Daca ai 18 ani iti poti face card, deci poti da si comanda;)

      Reply
    • Maria

      Se gasesc produse NYX si in romanian,sunt si site-uri romanesti de unde-ti poti comanda.De ex – au f multe produse NYX ,atat rujuri cat si farduri.Iar creioanele Jumbo sunt intr-adevar extraordinare!

      Reply
      • Maya

        Apreciez efortul de a face spam. Daca aveati preturi mai bune poate lasam adresa, dar cand un creion jumbo costa 35 lei, la fel ca in magazinul din mall care plateste chirie si restul…. mi se pare hotie.

        Reply
    • Cristina

      De ce nu incerci nyxcosmetics? Au acolo o lista cu magazinele care vand produse NYX in Romania.

      Reply
      • Maya

        Atunci cand am scris articolul nu se gasesc Nyx in Romania, intre timp se gasesc mai peste tot, Douglas, parfumerii, ba chiar au si un magazin-stand dedicat lor deschis la Iasi.

        Reply
  2. maria

    Am intrat pe site-ul Pork DAisy , ador rujurile NYX . Este un site american si nu stiu daca pot da comanda ,cand am incercat sa ma inregistrez scris la termeni si conditii ca plata se face cu cardul si nu pot sa platesc asa ca am 18 ani si nu am card , poate ma poate lamuri cineva cum stau lucrurile.Multumesc.

    Reply
  3. madlen

    Exista vreo sansa sa ma lasi sa pun coadna cu tine pe porkdaisy?!ca eu nu am card din ala paypal si as vrea cate ceva…ma anunti?ms fain
    p.s:si eu am jumbo milk si e f fain

    Reply
    • Maya

      Madlen ma tentezi :)) Lasa-mi id-ul tau intr-un comentariu pe care nu il voi aproba si putem vorbi mai multe pe messenger. :*

      Reply
  4. Someone

    Comanda LA NYX puteti face de la o fata,din Romania,ce atat bataie d ecap si taxe cu site-uri de afara.eu mi-am luat d ela ea,vizitati blogul ei.

    Reply
    • Maya

      Nu consider a fi o bataie de cap, nu imi place sa folosesc intermediari. Si da sunt, mai multe persoane care aduc produse Nyx. Atata timp cat am cont de PayPal nu am nevoie de ajutor. Dar daca totusi doresc sa fac comanda la comun gasesc fete cu care sa impart transportul fara sa platesc comisioane.

      Reply
  5. Bianca

    Buna Maya, si pe mine m-ar interesa o comanda de pe pork daisy. Daca crezi ca este posibila o comanda la comun te rog sa ma anunti. Multumesc.

    Reply
  6. Melissa

    Buna fetelor! Produse NYX am gasit pe site-ul din Romania. Eu am comandat 2 rujuri si creionul Jumbo Milk, pe care le ador. Plata am facut-o in momentul primirii coletulului.

    Reply
  7. nco93

    Buna…imi poti spune daca mai dai comenzi pe poridaisy.com pentru ca mie imi da eroare la site. Multumesc frumos

    Reply
    • Maya

      Buna. Nu cred ca mai exista siteul, am observat si eu inca de anul trecut. Ramane varianta cherryculture, doar ca ai grija la transport, este cam scump.

      Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Revista Cosmopolitan cu cadou- luna Martie | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!