Bluze din voal

  1. Fashion
  2. 13 Comentarii

Se poarte bluzete si camasile transparente din voal care lasa cat mai multa piele la vedere. Nu stiu de ce de la un timp mi s-a pus pata si as vrea si eu o bluza transparenta, eleganta si provocatoare – dar tot timpul trebuie sa existe un mic-mare impediment…camasa din voal alba

Nu sunt o persoana foarte slaba, nici grasa nu sunt, cand vine vorba de marimi ma incadrez intre un S-M sau chiar un XS-S atunci cand vine vorba de hainele din mall. Pentru a putea purta o camasa transparenta, sau orice alta piesa vestimentara prin care se vede pielea trebuie sa ai un corp foarte bine lucrat, un abdomen plat. Acum sa fim seriosi cate persoane care nu fac sala de cateva ori pe saptamana, nu tin regim si nu manaca sanatos pot arata ca niste manechine? Desigur exista persoane slabe de la mama natura pentru ca asa este conformatia lor, dar sunt persoane, de exemplu ca mine, a caror greutate variaza intre 2-3 kg care le pun repede si le dau la fel de repede jos sau mai greu. camasa alba lejera

Cu toate ca burtica ma incomodeaza si astazi am mancat mai nimic pentru ca mi-am propus sa o dau jos, am pacatuit si am mancat un corn cu ciocolata si o eugenie in seara asta. Maine mergem la gratar si iar se vor depune vreo 2000 de calorii. De miercuri revin la regim. :Pbluza snake print

Sa va arat ce as purta daca as avea abdomenul plat, perfect plat. Nu imi plac persoanele a caror grasime atarna si ele umbla nonsalante in colanti sau in bluze scurte, nu este frumos si nici estetic fata de ceilalti trecatori.

camasa roz transparenta camasa fluture crem

Acest model de camasa fluture mi s-a parut foarte interesant, iar culoarea este divina. In ultima vreme am inceput sa iubesc nuanta nude.

camasa neagra transparenta

Imi place mult si aceasta camasa transparenta neagra, da foarte bine cu pantaloni scurti din piele, clar as purta acest outfit. :X

bluza cu spatele gol cremSlabiciunea mea cea mai mare sunt bluzele, rochii cu spatele gol. Pur si simplu mi se pare mult mai misterioase decat un decolteu adanc dupa care saliveaza barbatii si care te poate pune si in ipostaze aiurea.

Ati purta asemenea bluze sau camasi? Cum vi se par aceste modele?

13 Comentarii - “Bluze din voal”

  1. Gavriloi Adina-Mirabela

    Mi se par superbe aceste camasute.Mai ales primele trei si cea neagra…Intr-adevar sunt multe persoane plinute,care se imbraca astfel incat sa ii oripileze pe ceilalti.Eu am 1,68 si 50 de kg.Nu am tinut dieta niciodata si mi-am pastrat greutatea dupa doua sarcini,fara probleme.Dar nu se stie niciodata cum ti-o ia metabolismul razna si apoi sport as face pentru sanatatea mea(timpul ma omoara).La fel si cu alimentatia sanatoasa.Respect femeile care tin un regim si care au grija de infatisarea lor,asa ca iti tin pumnii.

    Reply
    • Maya

      Multumesc Adina, mai mult vreau sa imi tonific corpul decat sa slabesc. :) Esti norocoasa ca nu ai avut probleme cu greutatea sau cu variatiile de greutate. Pentru o perioada scurta am stiut si eu cum este sa fii plinuta, dar mai stiu ca se poate slabi fara doar si poate.

      Reply
  2. scumpik_lui

    si mie imi plac foarte mult bluzitele din voal, numai ca nu-s slaba si nu pot purta ceea ce-mi place :((

    Reply
  3. diana

    si eu am o bluzita din voal si abia astept sa o scot din dulap! chiar nu stiam la ce sa o port! e clar ca o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta sunt perfecti!

    Reply
    • Maya

      :) Ma bucur ca suntem de acord. Cand vine vorba de burtica femeile tot timpul se plang, asa suntem noi… :))

      Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!